Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

SUL valitsi itselleen uutta johtajistoa – Mukana joukko legendaarisia nimiä

Ringa Ropo Suomen Urheiluliitto SULn Eettisen valiokunnan puheenjohtaja
AOP

Aila Ahonen ja Tuomas Näsi valittiin Suomen Urheiluliiton SUL:n varapuheenjohtajiksi liiton hallituksen kokouksessa Helsingissä keskiviikkona. Ahonen nimettiin ensimmäiseksi ja Näsi toiseksi varapuheenjohtajaksi.

Suomen Urheiluliitto SUL:n valiokuntien puheenjohtajiksi nimettiin Pekka Kuusisto Kilpailuvaliokuntaan, Ringa Ropo Eettiseen valiokuntaan, Ari Pietarinen Järjestövaliokuntaan, Kalle Husso Seurapalveluvaliokuntaan, Antti Pihlakoski Kansainvälisten asioiden valiokuntaan ja Lars Fagerholm Valmennusvaliokuntaan.

Valiokuntien puheenjohtajat tekevät esityksen valiokuntiensa kokoonpanosta 10. helmikuuta mennessä.

Niiden hallituksen jäsenten roolituksesta, jotka eivät ole valiokunnan puheenjohtajia, päätettiin, että Näsi on Järjestövaliokunnassa, Ahonen Kansainvälisten asioiden valiokunnassa ja Kirsi-Marja Koskela Seurapalveluvaliokunnassa. Riikka Pakarisen ja Pekka Lundmarkin vastuulla ovat yhteiskuntasuhteet. Hallitus päätti myös, että Poikaprojekti yhdistetään Seurapalveluvaliokuntaan.

Pihlakoski SUL:n ehdokas Kansainvälisen yleisurheiluliiton WA:n ja Euroopan yleisurheiluliiton EA:n vaaleissa

Kokouksessa SUL:n hallitus päätti, että SUL:n ehdokas EA:n ja WA:n hallitusvaalissa on Pihlakoski. EA:n vaalit ovat huhtikuussa ja WA:n valinnat tehdään elokuussa.

Hallitus hyväksyi SUL:n Hyvä hallinto, hallinto- ja taloussäännön ja kilpailumanipulaation torjuntaohjelman sekä Kalevan kisojen minimitulostavoitteen ja järjestämissopimuksen vuodelle 2026. Liiton jäsenyyttä hakeneet Varsinais-Suomen Veteraaniurheilijat Ry ja Kunto-Pirkat Ry hyväksyttiin SUL:n jäseneksi.

SUL:n edustajiksi Pohjoismaiseen kongressiin Tanskan Kööpenhaminaan (10.-11.3.) nimettiin Ahonen ja Mika Muukka. EA:n kongressissa Serbian Belgradissa (20.-23.4.) ja WA:n kongressissa Unkarin Budapestissa (15.-18.8.) SUL:n edustajia ovat Ahonen ja Harri Aalto. Ahonen valittiin SUL:n edustajaksi myös EA:n Safeguard-ohjelmaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut