Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Tunteet kävivät kuumana Australian avointen puolivälierässä – Djokovic eteni neljän parhaan joukkoon

Novak Djokovic voitti Wimbledonin.
AOP

Tunteet kävivät kuumana, kun Novak Djokovic ja Andrey Rublev kamppailivat Australian avointen välieräpaikasta.

Novak Djokovic eteni Australian avointen välieriin voitettuaan Andrey Rublevin turnauksen puolivälierässä suoraan kolmessa erässä lukemin 6-1, 6-2, 6-4.

– Ensimmäisten kahden erän tulos ei kerro koko totuutta ottelun tiukkuudesta. Jos voisin tiivistää sen jotenkin, niin pelasin juuri oikeat lyönnit ja oikeanlaista tennistä tärkeillä hetkillä – siitä olen erityisen tyytyväinen, Djokovic kommentoi ottelun jälkeen.

Koko pelin ajan oli aistittavissa, että Rod Laver Areenalla pelattiin isosta ja tärkeästä voitosta. Molemmat pelaajat elivät pelissä tunteella ja purkivat turhautumistaan pelin aikana sekä ilmaisivat pettymyksensä hävittyjen pisteiden jälkeen.

Erityisesti Djokovic tuntui olleen ärtyisämmällä tuulella keskiviikon ottelussa. Ottelun alussa serbialainen tivasi ottelun tuomarilta katsomossa huudelleen katsojan hiljentämisestä. Yhdeksänkertaisen Australian avointen mestarin turhautumisen sai kokea myös miehen valmentaja Goran Ivanisevic, jolle serbialainen karjaisi turhautuneena hävityn pisteen päätteeksi.

Myös Rublevilla oli tiukkaan sävyyn asiaa otelun tuomarille, kun venäläispelaajan mielestä Djokovic käytti liikaa aikaa syötössään.

Djokovic kohtaa seuraavaksi välierässään yhdysvaltalaisen Tommy Paulin perjantaina. Toisessa välierässä pelaavat Stefanos Tsitsipas sekä Karen Khachanov.

Lähde: BBC Sport

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis