Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Brasilialainen vapaaottelija täräyttää mielipiteensä maansa entisestä presidentistä: “Aivan samanlainen kuin Donald Trump”

UFC
AOP

Antonio Arroyo nousi tunnetuksi oteltuaan UFC:ssä vuosien 2019-2021 aikana. Brasilialainen kuuluu siihen rohkeaan vähemmistöön maansa kansalaisista, jotka ovat julkisesti uskaltaneet kritisoida maan entistä presidenttiä, Jair Bolsonaroa.

Dana Whiten lanseeraama Contender on toiminut ponnahduslautana usealle vapaaottelijalle. Näin kävi myös Antonio Arroyn kohdalla, joka voitti Stephen Rengmanin ohjelmassa vakuuttavalla tavalla.

Arroy palkittiin hyvistä otteistaan UFC-sopimuksella vuonna 2019, mutta ura lajin kattojärjestössä ei ottanut tuulta alleen.

Ottelut Andre Munizia, Deron Winniä ja Joaquin Buckleyä vastaan päättyivät tappioon, jonka jälkeen miehen UFC-sopimus revittiin.

Arroy otteli viime heinäkuussa WSP:ssä Johnson Bacelar Assuncaoa vastaan voitokkaasti, mutta hävisi jälleen seuraavan kamppailunsa Russian Cage Fighting Championshipissä Mikhail Ragozinia vastaan. Tämän jälkeen Arroyo on pitänyt taukoa ottelemisesta.

Mies haluaa nyt tuoda äänensä kuuluviin politiikan saralla. Brassiottelija kommentoi maansa tilannetta presidentinvaalien jälkeen. Jair Bolsonaron tiukka vaalitappio Lula Ignacio da Silvalle aiheutti runsaasti väkivaltaisia mielenosoituksia.

– Bolsonaro on aivan samanlainen kuin Donald Trump, Arroyo pamauttaa.

– Miehet käyvät töissä, naiset hoitavat kotona lapsia ja sitä rataa. Tälläinen ajattelu on todella ahdasmielistä, mutta monet pelkäävät muutosta. Brasilia on kuitenkin murroksessa ja yhteiskunta kehittyy jatkuvasti.

Lähde:  MMA News

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit