Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Koripallo

Stephen Curry hermostui joukkuekaverilleen – Lensi ulos kriittisellä hetkellä

Golden State Warriorsin Steph Curry
AOP

Golden State Warriors onnistui kampeamaan tärkeän voiton Memphis Grizzliesia vastaan NBA:ssa.

Golden State Warriorsille oli käydä hassusti varhain torstaina Suomen aikaa pelatussa ottelussa, kun joukkueen supertähti Stephen Curry lensi ottelusta kriittisellä hetkellä pukukopin puolelle.

Ottelun ratkaisevilla hetkillä Warriorsin supertähti Curry hermostui joukkuekaverilleen ja lensi tilanteen seurauksena pukukopin puolelle. Warriors johti ottelua kolmella pisteellä, kun Curryn joukkuetoverin Jordan Poolen ratkaisu hyökkäyspäässä sai miehen turhautuneeksi.

Kun pelikellossa oli aikaa enää reilu pari minuuttia, heitti Poole hyökkäyspään levypallon päätteeksi vaikean kolmen pisteen heiton ohi, antaen Grizzliesille mahdollisuuden vastahyökkäykseen.

Curry, joka olisi halunnut pallon tilanteessa itselleen, oli silminnähden turhautunut joukkuetoverinsa päätökseen ja viskasi turhautuneena hammassuojansa kohti katsomoa. Ottelun erotuomari ei epäröinyt tilanteessa vaan lähetti Curryn suoraan pukuhuoneen puolelle tempusta.

Warriorsille olikin käydä ottelun lopussa kylmät, sillä Grizzlies taisteli itsensä tasoihin ja ottelu näytti jatkuvan lisäajalle. Kun pelikellossa oli aikaa kaksi sekuntia, teki Poole kuitenkin ratkaisevan korin ja voitti ottelun Warriorsille lukemin 122-120.

Kentältä poisto oli 14. NBA-kauttaan pelaavalle Currylle vasta uran kolmas. Kaksinkertainen sarjan MVP, eli arvokkain pelaaja, ei ole tunnetusti mikään kuumapäinen pelaaja.

Mikäli video ei näy, näet sen täältä.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo