Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Entinen F1-tähti joutui hämmentävään tilateeseen: “Kaksi aseistettua vartijaa pysäyttivät minut”

Mark Webber
AOP

Nykyään managerin roolissa toimiva entinen F1-kuski Mark Webber paljastaa, että Sir Jackie Stewart on ollut aina hänen ihailunsa kohde. Webber kertoo hauskan sattumuksen vierailustaan idolinsa luona.

Mark Webber ehti nähdä paljon pitkän F1-uransa aikana. Australialainen kilpaili lajin kuninkuusluokassa vuosina 2002-2013 edustaen Minardia, Jaguaria, Williamsia ja Red Bullia.

Tämän jälkeen hän ehti kilpailla kahden vuoden ajan FIA World Endurance Championshipissä, ennen kuin päätti lopulta ripustaa ajohanskat naulaan.

Lahjakkaana kuljettajana pidetty Webber ei koskaan pystynyt voittamaan maailmanmestaruutta ja mies joutuikin useamman kerran tulilinjalle voimakkaan temperamenttinsa takia.

Riitaisat välit Sebastian Vetteliin olivat yksi syy australialaisen päätökselle lopettaa Formula 1:ssä.

Webberin kilpauralla sattui kaikenlaista ja mies kertoo nyt hauskasta sattumuksesta ennen hänen Formula 1-uransa alkamista.

– Jos isääni ei lasketa, Sir Jackie Stewart on ollut elämäni suurin esikuva. Hän otti minut siipiensä suojaan, kun olin vielä nuori.

– Hän kutsui minut kotiinsa vierailulle vuonna 1997. Minä saavuin paikalle noin tuntia ennen, koska en halunnut olla myöhässä. Hänen talonsa sijaitsi suhteellisen lähellä Britannian pääministerin virka-asuntoa.

– Oli kuitenkin pimeää, joten nousin ulos autosta tarpeilleni. Juuri kun olin palaamassa autolleni kaksi aseistettua vartijaa pysäyttivät minut ja alkoivat tiedustella paikallaoloni syytä.

– Olin pysäköinyt heidän alueelleen, mutta he päästivät minut jatkamaan matkaa, kun kerroin ketä olin menossa tapaamaan.

Lähde: Formula1News.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1