Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Formula 1

Ferrarilla riittää pähkäiltävää ennen tulevan kauden alkua: Pystyykö Vasseur ratkaisemaan viime vuoden suurimman ongelman?

Frédéric Vasseur
AOP

Hiljattain Ferrarin uudeksi tallipäälliköksi valittu Frederic Vasseur on valtavan haasteen edessä. Italialaisten hyvä alkukausi mureni nopeasti ja loppusesongilla tiimillä oli runsaasti ongelmia. Vasseur aikoo tehdä kaikkensa tuodakseen jälleen menestystä Maranellolle.

Viime kausi oli valtava pettymys Ferrarille. Italialaiset sijoittuivat kauden kokonaispisteissä toiseksi Red Bullin jälkeen, mutta eroa oli peräti 204 pistettä. Ferrarilla oli kauden aikana lukuisia ongelmia autonsa kanssa, eikä homma tuntunut pelittävän kunnolla varikonkaan puolella.

Yksi isoimmista ongelmakohdista oli kuitenkin taktiikassa ja Ferrarin tekemisestä puuttui systemaattisuus. Mattia Binotton seuraajaksi tallipäällikön paikalle saapunut Frederic Vasseur aikoo tehdä tähän asiaan muutoksen.

– Toimivan strategian luominen on erittäin tärkeää F1:ssä. On olemassa lukuisia asioita, joihin meidän täytyy kiinnittää huomiota, kuten uusien osien kehittäminen ja niiden toimivuus sekä luonnollisesti suorituskyvyn parantaminen.

– Mitä lähempänä huippusuoritusta olet, sitä dramaattisempi on yksittäisen toiminnassa tai strategiassa tapahtuvan virheen vaikutus.

– Sinun on oltava varma, että teet oikeat asiat oikeaan aikaan, jotta voit hyödyntää tilaisuutesi ja edistyä. Meidän on pystyttävä ennakoimaan tehokkaasti ja reagoitava muutoksiin kilpailijoita nopeammin.

Lähde: Crash.Net

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1