Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Tennis

Stefanos Tsitsipas eteni Australian avointen finaaliin: “Unelmoin tästä lapsena”

Stefanos Tsitsipas Australian avoimet
AOP

Stefanos Tsitsipas kukisti perjantaina Australian avointen välierässä Karen Khachanovin ja eteni turnauksen finaaliin.

Stefanos Tsitsipas on pelannut Australian avointen välierässä kolme kertaa aiemminkin, mutta kreikkalaisen kohdalla vasta neljäs kerta toden sanoi ja mies eteni ensimmäistä kertaa turnauksen finaaliin voitettuaan Karen Khachanovin pelein 7-6, 6-4, 6-7, 6-3.

– Unelmoin lapsena, että jonain päivänä saisin pelata tällä kentällä maailman parhaita pelaajia vastaan. Olen tyytyväinen taisteluun, jonka esitin tänään, Tsitsipas kertoi ottelun jälkeen.

Tsitsipas oli viedä ottelun jo suoraan kolmessa erässä, mutta Khachanov taisteli kolmannen erän tie-breakista voiton ja pakotti ottelun neljänteen erään.

– Mietin vain, kuinka paljon olen tehnyt töitä tämän eteen. Jos pysyt mukana, omistaudut vielä enemmän ja keskityt vielä enemmän tärkeinä hetkinä, se kannattaa.

Tsitsipas pääsee siis sunnuntaina taistelemaan uransa ensimmäisestä Grand Slam -tittelistä. Vastustajaksi sunnuntain finaaliin kreikkalainen saa joko yhdeksänkertaisen Australian avointen mestarin Novak Djokovicin tai ensimmäistä Grand Slam finaalipaikkaansa tavoittelevan Tommy Paulin.

Voittamalla sunnuntain finaalin Tsitsipas nousisi maailmanlistan kärkeen.

– Pidän siitä numerosta. Nämä ovat juuri niitä hetkiä, joiden eteen olen tehnyt valtavasti töitä, jotta voin pelata tällaisissa finaaleissa – finaaleissa, jotka merkitsevät vielä enemmän. Taistelen tuosta ykkössijasta.

– On lapsuudenunelmani olla joku päivä maailmanlistan ykkönen. Olen iloinen, että mahdollisuus siihen tuli täällä Australiassa, sillä tämä on erityinen paikka ja erityinen turnaus.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis