Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Formula 1

Britannian GP:n tapahtumat Binotton lähdön taustalla? – “Oli päivänselvää, että hän hermostui”

Mattia Binotto
AOP

Mattia Binotton potkut olivat yksi päättyneen F1-kauden suurimmista puheenaiheista. Pitkän uran Maranellolla tehnyt italialainen sai väistyä heikkojen tulosten jälkeen. Entinen Ferrari-pomo, Peter Windsor, kertoo oman näkemyksensä Binotton potkuista.

Ferrarin sisällä kuohui viime kauden aikana. Hyvin alkanut sesonki muuttui loppua kohden todella vaikeaksi, eikä tunteenpurkauksilta vältytty. Hyvänä esimerkkinä tästä on Britannian GP, jossa Charles Leclerc hermostui totaalisesti tiimilleen hänen jouduttaan ajamaan vanhoilla renkailla.

Leclerc menetti käytännössä tiimipäätöksen myötä saumansa kilpailun voittoon. Mies osoitti turhautumistaan myös Mattia Binottolle, joka heristeli sormeaan kuljettajan naaman edessä.

Entinen Ferrari-pomo, Peter Windsor, uskoo, että Binotton ylimielinen ele saattoi osittain vaikuttaa hänen potkuihinsa.

– Luulen, että kaikki kärjistyi, kun Leclerc sivuutettiin selittämättömästi Britannian GP:n loppuvaiheilla. Hän oli ainoa vanhoilla renkailla ajava kuljettaja, mutta häntä ei kuunneltu. Hänen olisi pitänyt voittaa se kisa.

– Oli päivänselvää, että hän hermostui ja osoitti kiukkunsa myös Binotton suuntaan. Kun hän nousi autosta Binotto elehti hänelle aivan kuin osoittaakseen, että hän on pomo, eikä hänelle voi puhua tuolla tavalla.

– Mielestäni tuollainen oli täysin tarpeetonta. Uskon, että tämä vaikutti lopulta Binotton lähtöön.

Lähde: PlanetF1

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1