Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Artur Beterbiev puolusti mestaruuksiaan haastaja Anthony Yardea vastaan: “Jos olen täysin rehellinen, niin…”

Artur Beterbiev
AOP

Artur Beterbiev puolusti onnistuneesti WBO, WBC sekä IBF-mestaruuksiaan lauantai-iltana haastaja Anthony Yardea vastaan.

Selvänä altavastaajana otteluun lähteneellä Anthony Yardella oli takanaan kotiyleisön hurmosmainen tuki, kun tämä haastoi hallitsevan WBO, WBC sekä IBF-mestarin Artur Beterbievin. Yarde kamppaili lontoolaisyleisön edessä niin pitkään kuin mahdollista. Beterbiev pystyi kuitenkin lopulta puolustamaan raskaan keskisarjan mestaruusvöitään.

– En voi sanoa, että ottelin huonosti, mutta jos voisin tehdä tämän uudelleen, niin ottelisin paremmin. Tunnen oloni hyväksi, Beterbiev kommentoi ottelun jälkeen.

Yarde taisteli pitkään ja erityisesti ottelun ensimmäisessä ja viidennessä erässä britti iski hyviä iskuja. Venäläinen Beterbiev ei kuitenkaan antanut Yardelle mahdollisuutta viimeistelevään iskuun.

– Tällä tasolla jokainen osaa iskeä vahvasti. Ja niin iski myös Anthony. Hän on vielä nuori (31), joten hänellä on aikaa. Toivon, että hän pärjää hyvin tulevaisuudessa, Beterbiev kommentoi vastustajaansa.

Kahdeksanteen erään lähdettäessä Yarde oli vielä osan tuomareista korteissa johdossa. Ottelun viimeiseksi jääneessä erässä Beterbievin isku kuitenkin pakotti Yarden polvilleen. Britti kapusi vielä ylös ja tuomari antoi ottelun jatkua. Britti oli kuitenkin niin heikossa hapessa, että miehen valmentaja Tunde Ajayi nopeasti viittoi tuomarin keskeyttämään ottelun.

– Jos olen rehellinen, niin olimme valmistautuneet kaikkiin hänen iskuihinsa. Siksi pystyin tulemaan takaisin ottelussa, koska tiesimme ja odotimme niitä iskuja, 19. voittonsa napannut Beterbiev kertoi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit