Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Muut

Arizonassa pelattavan Super Bowlin joukkueet selvillä! – Kansas Cityssä nähtiin hurja taisto

Cincinnati Bengalsin QB Joe Burrow.
AOP

Amerikkalaisen jalkapallon pääsarja NFL:n loppuottelupari on selvillä. Super Bowliin NFC:n voittanutta Philadelphia Eaglesia vastaan eteni Kansas City Chiefs, joka on viimeisen viiden vuoden aikana ollut kertaalleen aiemmin Super Bowlissa. Ottelu sai hurjan ratkaisun, kun viimeisellä minuutilla Chiefs eteni Cincinnati Bengalsin kenttäpuoliskolle ja teki tarvittavat kolme pistettä viimeisellä hyökkäysvuorollaan.

Arizonassa pelattavan NFL:n loppuottelun eli Super Bowlin taistelupari on selvillä. Philadelphia Eaglesia vastaan Super Bowliin marssii AFC konferenssin voittanut Kansas City Chiefs, joka kaatoi viime hetken potkumaalilla Cincinnati Bengalsin kotiyleisönsä edessä 23-20 -lukemin.

Andy Reidin valmentaman Chiefsin sankariksi ottelussa nousi potkaisija Harrison Butker, joka upotti kolme sekuntia ennen loppua 45 jaardia pitkän potkun haarukkaan.

Reid on valmentajana uransa neljännessä Super Bowlissa. Aiemmista on saldona yksi voitto ja kaksi tappiota. Ensimmäinen tappio tuli Eagles päävalmentajana New England Patriotsia vastaan 2000-luvun alkupuolella ja toinen Chiefsin päävalmentajana vuonna 2021 Tampa Bay Buccaneersille. Molemmilla kerroilla Reid on hävinnyt Tom Bradylle, joka on toiminut vastapuolen pelinrakentajana.

Ottelu oli hyvin mielenkiintoinen, sillä Chiefs tuli otteluun hyvinkin rikkinäisenä. Joukkueen pelinrakentajatähti Patrick Mahomes pelasi ottelun käytännössä yhdellä terveellä jalalla, kun pudotuspelien ensimmäisessä ottelussa viikko sitten Mahomesin nilkan päälle kaaduttiin.

Mahomes pystyi siitä huolimatta pelaamaan erinomaisen ottelun ja heittämään yli 300 jaardia. Jaardeista eniten meni Marquez Valdes-Scantlingille, joka otti yhteensä kuusi koppia ja 116 jaardia mukaan luettuna touchdown kolmannella neljänneksellä.

Bengalsin tähtipelinrakentaja Joe Burrow oli normaalia vaisumpi. Burrow heitti ottelussa yhteensä 270 jaardia, mutta hänen heittonsa katkottiin kahdesti. Burrow säkitettiin ottelussa viidesti ja tämä aiheutti Bengalsille yli 30 miinusjaardia.

Super Bowlissa nähdään mielenkiintoinen kohtaaminen, kun Eaglesin hyökkäyksen linjamies Jason Kelce kohtaa veljensä Travis Kelcen, joka on Chiefsin tärkeimpiä pelaajia hyökkäyksessä. Kelce teki Bengalsia vastaan yhden touchdownin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut