Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Karmeat loukkaantumiset tuhosivat San Franciscon haaveet! – Philadelphia Super Bowliin

Philadelphia Eaglesin QB Jalen Hurts.
AOP

Amerikkalaisen jalkapallon maailman ykkössarjassa NFL:ssä on selvillä NFC konferenssista Super Bowliin edennyt joukkue. Se on Philadelphia Eagles, joka matkaa Super Bowliin toista kertaa viiteen vuoteen. Edellisen kerran joukkue oli mukana Super Bowlissa helmikuussa 2018. Tuolloin joukkue kaatoi Tom Bradyn johtaman New England Patriotsin upean otatuksen jälkeen 41-33 -lukemin.

Nick Siriannin valmentama Philadelphia Eagles on selvittänyt tiensä NFL:n loppuotteluun eli Super Bowliin. Helmikuun toisena sunnuntaina pelattava Super Bowl pelataan tänä vuonna Arizonan Glendalen kaupungissa, Arizona Cardinalsin kotistadionilla.

Eagles kaatoi NFC konferenssin loppuottelussa Kyle Shanahanin valmentaman San Francisco 49ersin lopulta tylyin 31-7 -lukemin. Eaglesilta juoksija Miles Sanders teki kaksi touchdownia.

49ers kärsi ottelussa ikäviä loukkaantumisia, kun ensimmäisellä neljänneksellä pelinrakentaja Brock Purdyn kyynärpää muljahti heittotilanteessa ympäri ja hänen tilalleen tullut Josh Johnson sai aivotärähdyksen.

Ottelun varsinainen ratkaisu nähtiin toisen neljänneksen lopulla, kun ensin Eagles teki pitkän hallinnan päätteeksi touchdownin siirtyen 14-7 -johtoon. 49ers sai pallon neljänneksen lopulla ja pääsi yrittämään pisteiden tekoa, mutta menetti pallon omalla kenttäalueellaan jättäen Eaglesille lyhyen kentän. Tämä hyökkäysvuoro päättyi touchdowniin, joka vei kotijoukkueen tauolle 14 pisteen johdossa.

Toisella neljänneksellä Johnsonin loukkaannuttua Purdy joutui tulemaan kentälle käytännössä heittokyvyttömänä eikä hyökkäämisestä 49ersin puolelta tullut juuri mitään. Eagles teki toisella jaksolla yhden touchdownin ja potkumaalin viimeistellen ottelun nimiinsä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut