Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Vaahteraliigan Helsinki Roosters hankki kanadalaista pelinrakentajaosaamista

Helsinki Roosters Vaahteraliiga amerikkalainen jalkapallo
AOP

Amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliigassa pelaava Helsinki Roosters julkaisi sunnuntaina sopimuksen kanadalaisen Dimitrios Sinodinosin kanssa. Pelinrakentajan paikalla operoiva Sinodinos pelasi yliopistopelinsä kanadalaisessa McGillin yliopistossa.

Kanadan Quebeckin provinssin Lavalista kotoisin oleva pelinrakentaja Dimitrios Sinodinos vahvistaa viime kaudella Vaahteraliigassa neljänneksi jääneen Helsinki Roostersin hyökkäystä. 25-vuotias kanadalainen on pelannut amerikkalaisen jalkapallon Kanada-versiota 16 vuoden ajan.

Sähkötekniikkaa McGill yliopistossa opiskellut pelinrakentaja osallistui CFL:n Eastern Regional testitapahtumaan combineen kaudella 2022, mutta ei erinomaisista tuloksistaan huolimatta saanut kutsua Toronton ratkaiseviin testeihin.

Sinodinosin combine-tulokset olivat parhaat, mitä kanadalainen pelinrakentaja on 2000-luvulla testeissä esittänyt. Miehen itsensä kannalta on harmillista, että joukkueiden avauskokoonpanoon mahtuvat kanadalaiset pelirakentajat ovat harvinaisia CFL:ssä, eikä 2022 kiinnostusta mieheen löytynyt riittävästi. Pystyyn nousseesta ammattilaispolusta huolimatta CFL:n combine-raportissa Sinodinosia kehutaan.

– Hän on poikkeuksellinen urheilija, jonka voisi pukea peliin laitahyökkääjänä, mutta hän voi toimia joukkueen kolmantena pelinrakentajana hätätilanteiden varalla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut