Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Vaahteraliigan Porvoon Butchers hankki nuoren yhdysvaltalaisen puolustuslinjan miehen

amerikkalainen jalkapallo
AOP

Amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliigassa pelaava Porvoon Butchers julkaisi maanantaina sopimuksen yhdysvaltalaisen takapuolustaja Bikembe Kearneyn kanssa. Yliopistopelien ohella Kearney on hankkinut kokemusta ammattilaisuudesta USA:n areenasarjoissa.

Amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliigassa pelaavan Porvoon Butchersin tuore värväys Bikembe Kearney pelasi yliopistouransa Winston-Salem State Universityssä (NCAA II) sekä UNC Pembroke Universityssä (NCAA II). Viimeisellä kaudellaan WSSU:ssa Kearney pelasi yhdeksässä ottelussa keräten niissä 43 taklausta ja kaksi pelinrakentajan säkitystä.

Yliopistokausilla 2016-2018 UNCP:ssä Kearneyn tilille kirjattiin 93 taklausta joista 52 soolona sekä yksi syötönkatko.

Pohjois-Carolinan Rocky Mountista kotoisin oleva Kearney on ehtinyt yliopistouransa jälkeen pelaamaan ammattilaisena Indoor Football Leaguessa, National Arena Leaguessa sekä Champions Indoor Footballissa.

Butchers-päävalmentaja Lasse Voipio kertoo seuran tiedotteessa käyttävänsä monipuolista pelaaja tulevalla kaudella useissa eri rooleissa:

– Bikembe tulee pelaaman ensi kesänä lähtökohtaisesti nicklen ja safetyn pelipaikoilla. Koska kyseessä on monipuolinen pelaaja, häntä tullaan varmasti käyttämään juuri siellä missä hän voi parhaiten auttaa joukkuettamme menestymään, mutta ensisijaisesti hänet tuodaan vahvistamaan meidän puolustustamme.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut