Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

ATP ei ryhdy kurinpitotoimiin parisuhdeväkivallasta syytettyä tennistähteä vastaan

Alexander Zverev
AOP

Tennistähti Alexander Zverev ei saa kurinpidollisia toimia syytöksistä lähisuhdeväkivallasta.

Entisen tenniksen maailmanlistan kakkosen Alexander Zverevin entinen tyttöystävä Olya Sharypova on syyttänyt miestä lähisuhdeväkivallasta parin parisuhteen aikana. Sharypova syytti vuonna 2020 Zvereviä väkivallasta ja henkisestä hyväksikäytöstä heidän suhteensa aikana. 25-vuotias Zverev on kiistänyt kaikki syytteet.

Miesten ammattilaistenniksen lajiliiton ATP:n tutkimuksessa on nyt todettu, että saksalaisen entisen tyttöystävän esittämien väitteiden tueksi ei ollut “riittäviä todisteita”, eikä Zvereville ole tiedossa kurinpitotoimia liiton toimesta. ATP:n mukaan päätöstä voidaan kuitenkin arvioida uudelleen, mikäli uusia todisteita tulee esiin.

ATP:n 15 kuukautta kestäneessä tutkimuksessa haastateltiin Zvereviä, Sharypovaa ja heidän läheisiään sekä käytiin läpi tekstiviestejä, äänitiedostoja ja valokuvia. Zverev on ollut tutkinnan aikana yhteistyöhaluinen ja muun muassa luovuttanut vapaaehtoisesti materiaalia elektronisista laitteistaan.

– Luotettavien todisteiden ja silminnäkijähavaintojen puuttuessa sekä Sharypovan, Zverevin ja muiden haastateltavien ristiriitaisten lausuntojen perusteella tutkimus ei pystynyt perustelemaan väitteitä hyväksikäytöstä, ATP kertoi CNN:n mukaan.

ATP:n toimitusjohtaja Massimo Calvelli sanoi, että tilanne on osoittanut kuinka liiton on jatkossa reagoitava suojeluasioihin paremmin.

– Näiden syytösten vakavuus ja monimutkaisuus edellyttivät erittäin perusteellista tutkimusprosessia ja huomattavia resursseja, hän sanoi.

– Meidän oli myös turvauduttava erikoistutkijoihin, mikä oli ATP:lle uutta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis