Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

F1-sarjan karu totuus iski vasten nuoren suomalaislupauksen kasvoja: “En halunnut tämän loppuvan näin”

William Alatalo F3
AOP

Formula ykkösten armoton maailma musersi nuoren suomalaislupauksen unelman.

F3-sarjaa viime kaudella ajaneen William Alatalon F1 unelmat kokivat kovan kolauksen, kun nuorukainen ei saanut kasaan tulevalle kaudella tarvittavaa budjettia jatkaakseen F3-sarjassa ajamista.

Formulamaailman kärkeen, F1-sarjaan pääsyyn ei riitä pelkkä lahjakkuus tai kova tahto – vahvasti rahan ympärillä pyörivään lajiin vaaditaan lisäksi valtaisa budjetti. Yhdelle kaudelle vaadittava valtaisa budjetti onkin juuri se tekijä, joka nostaa monen nuoren lupauksen tien lopulta pystyyn.

Näin kävi myös Alatalolle, joka kertoi musertavat uutiset Twitterissä:

– Olen pahoillani tuottamastani pettymyksestä. En halunnut tämän loppuvan näin. Odotitte minulta enemmän. Emme saaneet kasaan tarvittavaa budjettia F3-sarjaa varten, 20-vuotias Alatalo twiittasi.

– Mitä teen nyt? En tiedä vielä. Tavoitteeni ajaa F1-sarjaa on nyt enää unelma. Uskon edelleen mahdottomaan, mutta olen myös realisti.

Alatalo kertoi STT:lle MTV:n mukaan, ettei ole täysin sulkenut mahdollisuutta F1-sarjasta, mutta pitää sitä “hyvin epätodennäköisenä”.

– F1 on unelma, enemmän kuin totuus. Tuolle (budjetin pakkolöytämiselle) ei oikein voi mitään tässä lajissa. Perhe ja tukijat ovat tehneet kaiken minkä pystyvät, mutta tänä vuonna kaikki oli vain liikaa. Raskasta on ollut, Alatalo kertoi formulauran jokavuotisesta rahoitustaistosta.

Mikäli twiitti ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1