Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Formula 1

Tekikö Ferrari virheen uuden tallipäällikön valinnassa? – Juan Pablo Montoya: “Kukaan ei uskalla suututtaa häntä”

Juan Pablo Montoya
AOP

Frederic Vasseur valittiin Ferrarin tallipäälliköksi lähtöpassit saaneen Mattia Binotton tilalle. Valintapäätös on herättänyt runsaasti mielipiteitä puolesta ja vastaan. Nyt oman sanaisen arkkunsa avaa entinen huippukuljettaja, Juan Pablo Montoya.

Ferraria pidettiin ennen viime kautta vakavasti otettavana mestariehdokkaana, mutta kausi ei sujunut Maranellolla käsikirjoituksen mukaan.

F1-maailman kestomenestyjä alisuoritti odotuksiin nähden ja uuteen kauteen lähdetään Binotton seuraajaksi valitun Frederic Vasseurin toimiessa tallipäällikkönä.

Alfa Romeolta saapuneen Vasseurin valinnasta on riittänyt puhetta välittömästi hänen nimeämisensä jälkeen. Värikkäistä mielipiteistään tunnettu Juan Pablo Montoya ottaa Ferrarin päätökseen kantaa. Kolumbialaisen mukaan tehtävään olisi pitänyt valita toinen mies.

– Minä olin siinä uskossa, että Ferrari valitsee Jean Todtin seuraavaksi tallipäällikökseen. Jos minä olisin saanut päättää, valintani olisi kohdistunut häneen.

– En tiedä oliko Todt missään vaiheessa kiinnostunut työstä, mutta hänellä olisi ainakin riittänyt kokemusta. Kaikki kunnioittavat häntä suuresti, eikä kukaan uskalla suututtaa häntä.

– Hän ei kuitenkaan tarvinnut kyseistä työtä, joten uskon hänen olevan rauhallisin mielin. Toivon joka tapauksessa, että Ferrari pärjää alkavalla kaudella.

Lähde: PlanetF1

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1