Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Suomalaislegenda kertoo kohtaamisestaan Ayrton Sennan kanssa: “Hän raivostui täysin”

Mika Häkkinen
AOP

Mika Häkkinen nousi F1-maailman huipulle rytinällä. Suomalainen pääsi vuoden 1993 lopulla McLarenin kilpakuljettajaksi Ayrton Sennan pariksi. Häkkinen jätti Estorilin aika-ajoissa Sennan taakseen, johon brasilialainen ei suhtaunut kovinkaan hyvin.

Mika Häkkisen F1-ura nousi uudelle tasolle vuonna 1993, kun hän pääsi ajamaan kauden lopussa Ayrton Sennan parina muutamassa viimeisessä osakilpailussa. Estorilin aika-ajoissa suomalainen sijoittui kolmanneksi jättäen Sennan taakseen.

Häkkinen kertoo nyt medialle Sennan suhtautumisesta hänen debyyttiinsä Silver Arrowsilla. Meillä oli sinä vuonna todella hyvä auto, jonka minä tunsin läpikotaisin.

– Tiesin pystyväni viemään auton suorituskyvyn äärimmilleen ja olin varma, ettei monikaan tulisi pystymään vastaamaan nopeuteeni.

– Kolminkertaisena maailmanmestarina Ayrton ymmärsi tilanteen ja tuli juttelemaan minulle, kun olin voittanut hänet ensimmäisenä kisaviikonloppuna.

– Hän halusi tietää, miten onnistuin päihittämään hänet. Kerroin, että minulla on riittävästi palleja, jonka jälkeen hän raivostui täysin.

– Koitin rauhoitella häntä ja kerroin vain vitsailleeni, mutta hän ei todellakaan suhtautunut siihen hyvin.

– Tämän jälkeen hän kuitenkin ymmärsi, että olen hänelle valtava uhka. Hän sai lisää motivaatiota ja vei seuraavat kaksi GP:tä nimiinsä.

Lähde: Motor Sport

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1