Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Muut

Tom Brady ilmoitti “lopullisesta” päätöksestään – seitsenkertainen Super Bowl mestari lopettaa uransa

Tom Brady Buccaneers
AOP

Amerikkalainen jalkapalloilija Tom Brady on ilmoittanut jäävänsä lopullisesti eläkkeelle.

45-vuotias amerikkalaisen jalkapallon lajilegenda Tom Brady on ilmoittanut lopettavansa uransa. Ilmoitus eläkkeelle jäämisestä on Bradylle jo toinen, sillä mies ilmoitti alunperin ripustavansa pelikengät naulaan jo vuosi sitten. Tuolloin Brady tuli kuitenkin vielä toisiin ajatuksiin vain kuusi viikkoa myöhemmin ja palasi vielä pelikentille.

Tällä kertaa päätös lopettamisesta on miehen mukaan kuitenkin “lopullinen”. Brady kertoi päätöksestään Instagramissa julkaisemassaan videossa.

– Tiedän, että ilmoitus lopettamisestani oli melko iso juttu viime kerralla, joten kun heräsin tänään aamulla, ajattelin, että vain kerron teille suoraan ensimmäiseksi.

– Sitä saa vain yhden mahdollisuuden tunteikkaaseen eläkkeelle jäämiseen ja minä käytin omani jo viime vuonna. Joten en tee tästä turhan pitkäveteistä, pelinrakentaja kertoi videolla.

Brady voitti urallaan Super Bowlin peräti seitsemän kertaa – kuudesti New England Patriotsin kanssa ja kerran Tampa Bay Buccaneersin kanssa.

– Kiitos kaikille teille, jotka olette tukeneet minua – perheelleni, ystävilleni, tiimikavereilleni, kilpailijoilleni. Voisin jatkaa listaa loputtomiin.

– Kiitos, että sain elää ehdotonta unelmaani, en muuttaisi mitään. Rakastan teitä kaikkia, Brady päätti videonsa selvästi hieman liikuttuneena.

Mikäli postaus ei näy, näet sen täältä.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tom Brady (@tombrady)

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut