Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

UFC-konkari syyttää McGregoria pelkuruudesta: “En varmasti olisi kaikkein sopivin vastustaja hänen brändinsä kannalta”

Colby Covington - Jorge Masvidal
AOP

Jorge Masvidalin ja Conor McGregorin välisestä kohtaamisesta ollaan puhuttu jo pidemmän aikaa, mutta toistaiseksi miehet eivät ole vielä astuneet oktagoniin selvittämään välejään. Masvidalin mukaan syynä tähän on se, että irlantilainen välttelee häntä tietoisesti.

Jorge Masvidalin nousukiidossa ollut ura on kääntynyt viime vuosina laskuun. Kovan hypetyksen kohteena aiemmin ollut yhdysvaltalainen pääsi ottelemaan kahdesti UFC:n välisarjan mestaruudesta, mutta molemmilla kerroilla tuloksina oli tappio.

Ensimmäiseen näistä Masvidal lähti todella lyhyellä varoitusajalla ja taisteli täydet erät Kamaru Usmania vastaan. Miesten välisessä uusintaottelussa Usman tyrmäsi Masvidalin rajusti, jonka jälkeen tullut selkeä pistetappio Colby Covingtonia vastaan laski miamilaisen osakkeita tuntuvasti.

Masvidal valmistautuu parhaillaan huhtikuussa käytävään otteluun Gilbert Burnsia vastaan, mutta jenkkiläisen toivelistalla on muitakin nimiä. Mies väittää, että yksi lajin suurimmista nimistä välttelee häntä tarkoituksella.

– Olen halunnut pitkään otella Conor McGregoria vastaan, mutta hän ei ole suostunut. Uskon sen johtuvan siitä, että olen häntä isompi ja lyön häntä kovempaa. En varmasti olisi kaikkein sopivin vastustaja hänen brändinsä kannalta.

Lähde: BJ Penn

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit