Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

F1-konkari kertoo syyn jatkopäätökselleen: “Muussa tapauksessa en ajaisi kilpaa”

Fernando Alonso
AOP

F1:n kaksinkertainen maailmanmestari Fernando Alonso palasi jälleen kilparadoille vuonna 2021 oltuaan pari kautta sivussa. Espanjalainen kertoo, ettei jatkaisi ajamista, jos hän ei uskoisi Aston Martinin mahdollisuuksiin kuroa eroa kärkitalleihin nähden.

Espanjalaislegenda, Fernando Alonso, palasi F1:n pariin kaksi vuotta sitten. Hieman hitaan alun jälkeen mies sai jälleen hommasta otteen ja osoitti pystyvänsä edelleen taistelemaan hyvistä sijoituksista.

Kaksi kautta Alpinella sai kuitenkin riittää ja Alonso siirtyi tulevan kauden alla Aston Martinin puikkoihin.

– En missään nimessä jatkaisi uraani, jos en uskoisi, että tällä tiimillä on mahdollisuudet kuroa eroa sarjan kärkitalleihin nähden, Alonso paljastaa.

– Emme todennäköisesti pysty taistelemaan vielä kärkisijoista alkavalla kaudella, mutta meidän on luotava kestävä pohja menestykselle ja tehtävä kovemmin töitä kuin kilpailijamme.

– Tämä on todella haastava laji ja mestaruuden voittaminen vaatii jotain erityistä. Olen valmis tarjoamaan parasta osaamistani ja odotan samaa myös tiimiltäni.

– Vaikka mahdollisuutemme ovat pienet, minulla riittää uskoa. Muussa tapauksessa en ajaisi kilpaa. Aion jatkaa uraani vuosi kerrallaan ja katsoa mitä tapahtuu.

Lähde: Motorsport.com

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1