Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Hamiltonilla riittää uskoa Mercedeksen saumoihin: “Olemme jälleen erittäin nälkäisiä”

Lewis Hamilton
AOP

Lewis Hamilton uskoo, että Mercedeksen viime vuoden vaikeudet auttavat tiimiä tulevalla kilpailukaudella. Brittitähti vakuuttaa, että virheistä on opittu ja kehitystä on tapahtunut.

Mercedes oli muita edellä F1:n siirryttyä niin kutsuttuun hybridiaikakauteen vuonna 2014. Saksalaistalli voitti kahdeksan peräkkäistä valmistajien mestaruutta keulakuvansa, Lewis Hamiltonin, johdolla.

Toissa kaudella Red Bullin Max Verstappen vei mestaruuden tiukan taistelun jälkeen Hamiltonin nenän edestä. Mercedes vei tiimipisteet jälleen nimiinsä, mutta voimasuhteet olivat selkeästi muuttumassa.

Viime vuosi olikin Red Bullin täydellistä näytöstä ja Mercedes jäi kauas kärjestä. Seitsenkertainen maailmanmestari Hamilton uskoo, että viimevuotinen pettymys on toiminut hyvänä opetuksena.

– Mielestäni olemme kasvaneet tiiminä ja parantaneet jokaisella osa-alueella. Yhteistyömme on kehittynyt ja olemme jälleen erittäin nälkäisiä.

– Kaikki oli viime vuonna erilaista myös henkilökohtaisella tasolla. Olen tottunut taistelemaan ykkössijoista, mutta viime vuonna tavoitteemme oli yltää viiden parhaan joukkoon. Mielestäni olemme kaikki saaneet tärkeää oppia.

– Mercedeksen viime kauden kohokohdaksi jäi São Paulon osakilpailu, jossa mersuskuskit ottivat tuplavoiton George Russellin seistessä korkeimmalla korokkeella.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1