Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

UFC:n huippuotteluun tulossa muutoksia? – “On pettymys jos nämä ehdot jäävät voimaan”

Gilbert Burns
AOP

UFC 287:n toinen pääottelu tarjoaa etukäteen ajateltuna kiinnostavan kohtaamisen, kun Gilbert Burns ja Jorge Masvidal ottavat mittaa toisistaan. Burns toivoo, että kolmieräiseksi kaavailtu vääntö muutettaisiin viisieräiseksi.

Gilbert Burns ei ole luopunut toivosta sen suhteen, että saisi otella Jorge Masvidalia vastaan täydet viisi erää huhtikuun alussa. Kolmieräiseksi kaavailtu ottelu sai Burnsin avautumaan lähes välittömästi ja brasilialainen kertoi haluavansa otella 25 minuuttia.

Masvidal on ollut kuitenkin toisilla linjoilla ja ilmoitti, ettei aio suostua mahdollisiin muutoksiin ilman tähtitieteellistä korvausta.

Burns kertoo edelleen odottavansa UFC:ltä vastausta, mutta myöntää, ettei toiveet ole kovinkaan korkealla.

– On suuri pettymys, jos nämä ehdot jäävät voimaan. Odotan edelleen UFC:n vastausta ja pyrin neuvottelemaan heidän kanssaan.

– En pyydä muuta kuin, että kamppailu muutettaisiin viisieräiseksi. Muun muassa Leon Edwards ja Nate Diaz saivat otella viisi erää, joten sen ei pitäisi olla täysin poissuljettua.

– En vaadi mitään ja toivon vain, että kuulen heistä pian. Tilanne on kuitenkin vaikea, koska toinen ottelija kieltäytyi muutoksista.

Lähde: MMA Fighting

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit