Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Vaahteraliigan Butchers hankki monipuolisen yhdysvaltalaistaiturin

amerikkalainen jalkapallo
AOP

Vaahteraliigaa pelaavan Porvoon Butchersin toinen amerikkalaisvahvistus on valittu. Sopimus on solmittu 24-vuotiaan puolustajan Zach Wrightin kanssa, jonka pääasiallinen pelipaikka tulee olemaan takakentällä puolustuksen tukimiehenä.

Yliopistouransa Yhdysvaltojen kansalaisuuden omistava puolustuksen tukimies Zach Wright pelasi Idaho State Universityssä NCAA:ssa. Viime kesänä Wright pelasi Saksan German Football Leaguessa Straubing Spiders -joukkueessa.

​Butchersin päävalmentaja Lasse Voipion mukaan Wright on erittäin monipuolinen pelaaja, joka pystyy tarvittaessa auttamaan joukkuetta molemmin puolin palloa sekä kaikissa erikoispeleissä.

Ensisijaisesti Wright tulee pelaamaan Butchersin puolustuksen takakentällä, mutta hän pystyy tarvittaessa pelaamaan myös keskushyökkääjänä sekä laitahyökkääjänä. Lisäksi hän on pelannut pelinrakentajan paikalla High Schoolissa, ennen kuin siirtyi yliopistossa puolustuksen puolelle.

– Olen erittäin innoissani, että saimme Zachin palkattua tälle kaudelle. Viime vuonna hän pelasi Kristian Natusen kanssa GFL:ssä, joten meillä oli ensikäden tietoa herran todellisesta iskukyvystä. Zachista saimme pelaajan, joka pystyy auttamaan meitä monella rintamalla ja häntä tullaan näkemään paljon kentällä tänä kesänä, todennäköisesti juuri siellä missä pallokin on, Voipio taustoittaa.

Kysyttäessä Wrightilta itseltään, mitä odotuksia hänellä on tulevalta kaudelta, hän kertoo odottavansa lukuisia voittoja sekä hienoa yhteenkuuluvuuden tunnetta, jonka ansiosta kaudesta ja kesästä tulee erinomainen. Suomesta mies ei tiedä vielä paljoakaan, paitsi sen, että talvet ovat kylmiä ja kesäpäivät pitkiä. Lisäksi Zachin mielestä suomen kieli kuulostaa erittäin kiehtovalta.

– Odotan innolla edustavani tätä fanikuntaa ja Butchers-yhteisöä, kuten myös suomalaisuutta saadessani vierailla Suomessa elämäni ensimmäistä kertaa, Wright kertoo.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut