Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Formula 1

Hurjasta onnettomuudesta toipunut veteraani valmiina palaamaan F1-radoille: “Koskaan ei pidä sanoa ei koskaan”

Romain Grosjean
AOP

Formula-yleisö muistaa Romain Grosjeanin järkyttävän onnettomuuden vuoden 2020 Bahrainin GP:ssä. Mies on palannut takaisin radoille ja kertoo, että ajaminen F1:ssä pyörii takaraivossa.

Roman Grosjeanin raju ulosajo Bahrainin GP:ssä vuonna 2020 on piirtynyt kaikkien F1-fanien verkkokalvoille.

Ranskalainen menetti ajoneuvonsa hallinnan ja törmäsi kovaa vauhtia rengasvalliin. Miehen auto leimahti välittömästi liekkeihin, mutta kuin ihmeen kaupalla hän ehti kavuta ulos selviten palovammoilla.

Grosjean on sittemmin palannut moottoriurheilun pariin ja ajaa tätä nykyä kilpaa IndyCarissa. Hurjasta onnettomuudesta huolimatta Grosjean kertoo, ettei paluu F1:een ole täysin poissuljettua.

– Opin viime vuoden aikana, että koskaan ei pidä sanoa ei koskaan. Kerroin aiemmin vaimolleni, etten tulisi ikinä muuttamaan Yhdysvaltoihin ja kilpailemaan siellä tai ajamaan IndyCaria. Olen kuitenkin tehnyt kaikki nuo asiat.

– Tulevaisuutta on mahdotonta ennustaa, mutta tällä hetkellä olen tyytyväinen työhöni ja nautin siitä erittäin paljon.

– Formula 1 on kuitenkin moottoriurheilun huippu, joten en halua sulkea mitään pois. Jos joku tiimi, jolla on mahdollisuudet taistella voitosta ottaisi yhteyttä, olisin kiinnostunut palaamaan.

Lähde: Formula1News.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1