Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Kamppailulajit

Dillian Whyte missaa jättiottelun voitostaan huolimatta: “Tälläinen on todella turhauttavaa”

Dillian Whyte
AOP

Dillian Whyte palasi hiljattain kehiin pitkän tauon jälkeen. Mies otti hieman kyseenalaisen pistevoiton Jermain Franklinista marraskuussa. Englantilaisen omien sanojen mukaan voittajalle oli tarjolla ottelu Anthony Joshuaa vastaan, mutta tämä ei toteutunut.

Brittinyrkkeilijä Dillian Whyte nähtiin jälleen tositoimissa marraskuussa. Mies otti paluuottelussaan voiton Jermain Franklinista tuomaripistein, joka herätti nyrkkeilypiireissä jonkin verran kummaksuntaa.

Franklin näytti vähintään muutamassa erässä selkeästi aktiivisemmalta, joten yksipuolinen tuomio oli hieman kyseenalainen.

Whyten omien sanojen mukaan ottelun panoksena oli mahdollisuus päästä kehään yhden maailman kärkinimistä, Anthony Joshuan, kanssa. Kuten hyvin tiedetään, Joshua kohtaa Franklinin huhtikuun alussa järjestettävässä nyrkkeilytapahtumassa.

Whyte kokee tulleensa huijatuksi ja purkaa turhautumistaan medialle.

Haluan vain jatkaa uraani, mutta tälläinen on todella turhauttavaa. Kaikille nyrkkeilyfaneille oli ilmoitettu, että minun ja Franklinin välisen ottelun voittaja tulee saamaan mahdollisuuden otella Joshuaa vastaan.

Tälläinen toiminta on erittäin syvältä. Minun olisi pitänyt hävitä Franklinille päästäkseni kehään Joshuan kanssa.

Kohtasin Franklinin, joka oli voittamaton, hänen uransa parhaassa kunnossa ja voitin hänet. Hänelle luvattiin miljoonia Joshua-ottelusta, jos hän voittaisi minut ensin.

Lähde: Boxing News 24/7

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit