Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Formula 1

Sergio Perez ottaa kantaa uuden kuljettajan tuomaan paineeseen: “Kun ajaa Red Bullilla…”

Sergio Perez
AOP

Red Bull hankki tiimiinsä viime kaudella McLarenia ohjastaneen Daniel Ricciardon. Vaikka konkari on alustavasti varakuljettajan asemassa hänen uskotaan uhkaavan Sergio Perezin paikkaa tallin kakkoskuljettajana. Perez kuitenkin vakuuttaa olevan levollisin mielin.

Max Verstappenin asema Red Bullin ykköskuljettajana oli niin selkeä viime kaudella, että Sergio Perezin on vaikea nähdä pystyvän haastamaan häntä tulevallakaan sesongilla.

Red Bull hankki tiimiinsä Daniel Ricciardon, jolle on kaavailtu varakuljettajan roolia. Mediassa on kuitenkin spekuloitu runsaasti sillä, että jos Perez ei pysty vastaamaan hänelle asetettuihin odotuksiin kokenut australialainen saattaa nousta hänen paikalleen kakkoskuskiksi.

Meksikolainen kuitenkin kertoo, ettei tunne asemaan uhatuksi.

– Kun ajaa Red Bullilla, on pystyttävä suorittamaan korkeimmalla mahdollisella tasolla riippumatta siitä ketä tiimiin kuuluu. Tämä talli pystyy hyvin pitkälti valikoimaan kenet tahansa vapaana olevan kuljettajan.

– Uskon, että olemme onnekkaita saadessamme Ricciardon tiimiimme. Hän on kokenut kuljettaja, joten hän voi auttaa insinöörejämme auton kehitykseen liittyvissä asioissa. Olen varma, että hänestä tulee olemaan meille suurta hyötyä varsinkin kisaviikonloppujen aikana.

Lähde: RacingNews365

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1