Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Toto Wolff ei ole huolissaan luottomiehensä lähdöstä: “Meiltä löytyy riittävästi jatkuvuutta”

Toto Wolff
AOP

Mercedes pomo, Toto Wolff, ei ole omien sanojensa mukaan huolissaan tallin viime vuosien aikana kohtaamista henkilöstömuutoksista. Viimeisin lähtijä on James Vowles, joka pakkasi laukkunsa ja siirtyi Williamsille.

Toto Wolff on uskoa täynnä uuden F1-kauden kynnyksellä. Itävaltalalainen on luottavainen sen suhteen, että Mercedekseltä löytyy edelleen riittävästi ammattitaitoa taistella menestyksestä.

Mercedes on kohdannut viime vuosina suuria muutoksia, kun tiimistä on poistunut sellaisia pitkän linjan ammattilaisia, kuten James Allison ja Andy Cowell.

Kaikkein kovimpana iskuna kuitenkin pidetään James Vowlesin siirtymistä Williamsille. Wolff ei ole kuitenkaan huolissaan tilanteesta ja vakuuttaa luottavansa täysin tiimin tämänhetkiseen osaamiseen.

– Missä tahansa yritystoiminnassa täytyy olla valmis siihen, että työntekijät saattavat vaihtua. Meille on käynyt monta kertaa niin, että joku on jättänyt paikkansa tai siirtynyt toiselle valmistajalle.

– Mielestäni tämä kertoo vain siitä, että työskentelemme ammattitaitoisten ihmisten kanssa. James oli tärkeä osa tiimiämme, mutta hän ei jätä korvaamatonta aukkoa taakseen.

– Olemme pitäneet aina mielessä, että jonain päivänä hän saattaa lähteä, joten meiltä löytyy riittävästi jatkuvuutta.

Lähde: RacingNews365

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1