Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Formula 1

F1-tähti uskoo Mercedeksen mahdollisuuksiin: “He ovat ilman muuta suurin haastajamme”

Max Verstappen Red Bullilla Imolassa.
AOP

Näytöstyyliin maailmanmestaruuden voittanut Red Bullin Max Verstappen uskoo, että muut valmistajat tulevat alkavalla kaudella antamaan kovemman haasteen kuin viime vuonna.

Red Bullin mykistävä ylivoima viime kaudella oli paikoitellen jopa tylsää seurattavaa. Useat tiimit tuskailivat voimaan tulleiden sääntömuutosten kanssa, eikä riittävää tasaisuutta löytynyt.

Ferrari aloitti lupaavasti, mutta putosi kelkasta ennen pitkää, jonka jälkeen kukaan ei pystynyt uhkaamaan Red Bullin ja Max Verstappenin valta-asemaa.

Hollantilainen on eittämättä yksi sarjan nopeimmista kuljettajista ja mies pystyikin ottamaan tiiimin hienosäätämästä autosta kaiken irti.

Kyseessä oli täysin erilainen kisavuosi verrattuna kauteen 2021, jolloin Verstappen ja Mercedeksen Lewis Hamilton taistelivat rinta rinnan mestaruudesta. Red Bullin mies uskoo, että Mercedeksellä on jälleen paremmat mahdollisuudet alkavalla kaudella.

– Mielestäni jopa viime kauden aikana näytti ajoittain siltä, että he saivat kaikki palikat kohdilleen. Heillä riitti kuitenkin ongelmia. Minun on vaikea sanoa enempää, koska en ole osa heidän tiimiään.

– Jos Mercedes on saanut selkeän käsityksen siitä, minkälaisia muutoksia heidän autonsa tarvitsee, niin he ovat ilman muuta suurin haastajamme.

Lähde: Formula1News.co.uk

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1