Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Jenny Rautionaho lähetti terveiset sairaalasta hurjan kaatumisen jälkeen: “Valitettavasti joudun jäämään vielä sairaalaan”

Jenny Rautionaho mäkihyppy
AOP

Mäkihyppääjä Jenny Rautionaho kaatui hurjan näköisesti Willingenin maailmancupissa sunnuntaina.

Hypyn alastulossa Rautionahon sukset osuivat yhteen ja nainen kaatui hurjan näköisesti. Lääkintähenkilökunta riensi naisen luokse nopeasti ja tämä kannettiin paareilla mäkimontusta sairaalaan jatkotutkimuksiin.

Hiihtoliitto ilmoitti jo sunnuntai-iltana, että naisen vointi rajun tärskyn jäljiltä oli hyvä. Nyt 26-vuotias Rautionaho itse kertoi kuulumisiaan sairaalasta.

– Mikä hieno hyppy siihen asti kun päätät ottaa nokoset kesken hypyn, nainen kirjoitti kuvasarjan yhteyteen Instagramissa.

– Kiitos kaikille tuesta ja viesteistä.

Rautionaho vietti yhden yön jo sairaalassa tarkkailussa ja joutuu päivityksensä mukaan viettämään ainakin toisen yön myös sairaalassa.

– Valitettavasti joudun olemaan sairaalassa ainakin vielä yhden yön. Oloni on hyvä, mutta terveys tulee ensin ja nyt minun pitää kuunnella lääkäreitä ja toimia heidän ohjeidensa mukaisesti.

– Tulen palaamaan, ennemmin tai myöhemmin, nainen päätti kirjoituksensa.

Mikäli postaus ei näy, näet sen täältä.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jenny Rautionaho (@jennyrautionaho)

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Talviurheilu