Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Joni Mäen ankkuriosuus Toblachin viestissä herätti spekulaatiot MM-viestijoukkueesta

Joni Mäki Maastohiihto
AOP

Suomen miesten viestijoukkue hiihti sunnuntaina Toblachissa viidenneksi.

Suomen miesten viestijoukkue oli Toblachin maailmancupin 4×7,5km viestissä viides. Voittoon hiihti yllättäen kotiyleisön edessä Italia. Toiseksi kilpailussa tuli Ruotsi ja Norjan ykkös- ja kakkosjoukkueet jätettiin sijoille kolme ja neljä.

Suomen viestin avasi Markus Vuorela, joka pysyi kärjen vauhdissa hyvin ja toi Suomen kärkikahinoissa vaihtoon. Toisella osuudella Iivo Niskanen ajoi pienelle karkumatkalle päässeen Norjan kiinni ja paransi Suomen asetelmia hieman.

Niskanen yritti pienellä nykäisyllä karkuun, mutta nopea keli keräsi kärkijoukon vaihtoon yhteen.

Ensimmäisellä vapaan osuudella Perttu Hyvärinen pystyi hiihtämään omalla tasollaan ja päästi joukkueen ankkurin Joni Mäen kärjen tuntumassa matkaan.

Mäki pystyi taistelemaan kärjen mukana alkuun hyvin, mutta vauhdin noustessa, ei mies enää pysynyt vauhdissa mukana. Maalissa Suomen ero voittaja Italiaan oli lopulta 33 sekuntia.

– Raskas reissu. Välillä mentiin lujaa ja välillä himmailtiin. Otettiin ne sijat mitä oli otettavissa, Mäki totesi itse Ylen TV-haastattelussa.

Mäen alkukausi on ollut haastava, eikä kunto ole ollut vielä parhaassa mahdollisessa kunnossa. Toblachin perjantain sprinttikarsinta väläytteli kuitenkin toivoa paremmasta.

Sunnuntain viestiosuus sai kuitenkin spekulaatiot jälleen nousemaan Mäen paikasta Planican MM-viestijoukkueessa. Parhaaseen kuntoon päästessään Mäki olisi vahva vaihtoehto joukkueeseen, mutta mikäli tahmea meno jatkuu, tulee Suomen valmennusjohdon pohtia myös muita vaihtoehtoja.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Talviurheilu