Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Naisten kenraali jätti kysymyksiä Planican MM-kisojen viestihiihtoa ajatellen

Krista Pärmäkoski maastohiihto Toblach

Naisten viestijoukkue ylsi Toblachin maailmancupissa neljänneksi.

Italian Toblachin maailmancupissa hiihdettiin sunnuntaina 4×7,5km viestit. Suomen naisten joukkue oli maaliviivalla viides, mutta nousi lopulta neljänneksi Saksan hylkäyksen myötä. Viestin vei Norja ennen Ruotsia ja Yhdysvaltoja.

Suomen naisten päivä alkoi vaikeasti, sillä Kerttu Niskanen ilmoitti jättävänsä sunnuntain kilpailun välistä MM-kisoihin valmistautumisen vuoksi.

Ensimmäisen osuuden hiihtäjä Johanna Matintalo toi Suomen vaihtoon sijalla seitsemän, 29 sekuntia kärjen takana. Toisella osuudella Krista Pärmäkoski pystyi nostamaan Suomen sijoituksia, mutta ero kärkeen kasvoi kuitenkin lähes minuuttiin.

– Ero vähän kasvoi, mutta toki jouduin hiihtämään koko matka yksin. Alussa työpätkä on vastatuulta ja uskon, että jos olisi ollut veturi, se olisi auttanut, Pärmäkoski pohti Ylen haastattelussa osuutensa jälkeen.

Kolmannen osuuden hiihtänyt Emmi Lämsä lähetti Anne Kyllösen ankkuriosuudelle noin kaksi ja puoli minuuttia kärjen takana. Suomen ero voittaja Norjaan oli maalissa lopulta kolme minuuttia ja 23 sekuntia.

Iso ero kärkeen herättää väistämättäkin kysymyksiä ja hieman huolta Suomen naisten osalta MM-kisoja ajatellen.

– Ei todellakaan mennyt nappiin, maajoukkueen valmentaja Jussi Piirainen kommentoi Ylen TV-haastattelussa pettyneenä..

– Ei ollut odotettu viesti missään nimessä. Lähti väärille jengoille jo heti alussa. Sen jälkeen ei päästy kärkiporukoihin kiinni.

Hiihdon MM-kilpailut alkavat 22. helmikuuta Slovenian Planicassa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Talviurheilu