Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

NBA-mestarille kylmää vettä niskaan – Vasta tositoimiin palannut supertähti jälleen sivuun

Stephen Curry
AOP

Golden State Warriorsin Stephen Curry loukkaantui jälleen, kun joukkue isännöi Dallas Mavericksia lauantai-iltana.

Golden State Warriors tiedotti myöhään sunnuntai-iltana Suomen aikaa fanien pelkäämän uutisen: Stephen Curryn kärsimä loukkaantuminen lauantain ottelussa tietää joukkueen supertähdelle jälleen useamman viikon poissaoloa.

Warriorsin ja Dallas Mavericksin välisen ottelun kolmatta erää oli jäljellä noin kaksi minuuttia, kun Curry loukkasi jalkansa pelitilanteessa. Heti ottelun aikana saatiin tieto, että areenalla tehty röntgenkuvaus ei näyttänyt mitään vakavaa, mutta että tutkimusta jatkettaisiin myöhemmin.

Myöhempi magnettikuvaus kuitenkin paljasti, että Curryn polven ja säären yläosan väliset nivelsiteet olivat osittain repeytyneet tilanteessa.

Vielä ei täysin varmaksi tiedetä, kauanko Curry joutuu olemaan sivussa, mutta huhujen mukaan mies palaisi Warriorsin vahvuuteen vasta tähdistöottelun jälkeen helmikuun lopulla.

Uutinen Curryn loukkaantumisesta on Warriorsille valitettava, sillä mies vasta pari viikkoa sitten palasi sairastuvalta tositoimiin. Curry oli joulun ja uudenvuodenvaihteen aikaan myös pari viikkoa sivussa olkapäävamman vuoksi.

Warriors onnistui voittamaan ilman Luka Doncicia pelanneen Mavericksin ilman Curryakin, mutta Curryn merkitys joukkueelle on epäilemättä valtava. Odotuksiin nähden Warriors on tällä kaudella alisuorittanut ja Curryn loukkaantuminen väistämättä lyö kapuloita rattaisiin Warriorsin yrittäessä varmistaa paikkansa pudotuspeleihin.

Mikäli twiitti ei näy, näet sen täältä.

Lähde: NBA

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo