Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Otto Virtasen nousu ATP-listalla käynnistyy Liettuasta! – vastassa kova hollantilainen

Otto Virtanen Davis Cupin ottelussa.
AOP

Suomi selvitti hienosti Davis Cupissa tieltään Argentiinan viikonloppuna Espoossa. Suomi voitti otteluparin tyylikkäästi 3-1 -lukemin, kun Emil Ruusuvuori voitti kaksinpelinsä ja oli mukana voittamassa nelinpeliä Harri Heliövaaran kanssa. Espoossa Suomen miestenniksen kakkospelaaja Otto Virtanen esitti myös hienon väännön Argentiinan Francisco Cerundoloa vastaan, mutta hävisi kolmannen erän katkaisupelin. Virtanen oli mukana Australian avointen karsinnoissa.

ATP-kiertue jatkuu tällä viikolla, kun kolmessa eri kaupungissa pelataan ATP-250 -tason turnauksia. Dallasissa, Argentiinan Cordobassa ja Ranskan Montpellierissä lyödään karvapalloa kovaa vauhtia. Montpellierin turnauksessa Suomen ykköspelaaja Emil Ruusuvuori on mukana sijoitettuna ja kohtaa tiistaina Ruotsin Mikael Ymerin.

Suomella saattaa olla tänä vuonna Grand Slam -turnauksessa mukana kaksi pelaajaa, jota ei ole nähty ihan hetkeen. Ruusuvuori saattaa päästä jopa sijoitettuna kaavioon, mutta toinen nimi on Otto Virtanen. Virtanen on pelannut viimeisen puolen ajan vahvasti ja esitti hyviä otteita kovaa Argentiinan Francisco Cerundoloa vastaan Espoossa. Cerundolo on tällä hetkellä ATP-rankingissa 31.

Tällä hetkellä ATP-100 rankingiin vaaditaan 550 pistettä ja se on täysin Virtasen saavutettavissa. Se takaisi paikan käytännössä suoraan Grand Slam -turnauksiin mukaan, mutta tarkoittaisi todella kovaa vastusta ensimmäiselle kierrokselle. Virtasella on koossa tällä hetkellä 330 pistettä ja jokainen piste Liettuan pääkaupungissa Vilnassa pelattavasta turnauksesta vie suomalaista eteenpäin.

Virtanen kohtaa turnauksen avauskierroksen ottelussaan Hollannin Gijs Brouwerin, joka on sijoitettu turnauksessa kuudenneksi. Brouwer eteni US Openissa viime elokuussa toiselle kierrokselle. 26-vuotias hollantilainen on tällä hetkellä sijalla 155 ja omaa 37 pistettä enemmän kuin Virtanen.

Mikäli suomalainen selvittää Brouwerin tieltään kohtaa Virtanen toisella kierroksella huomattavasti helpomman vastuksen. Vasta puolivälierässä vastus kovenee, kun vastassa odottaisi turnauksen kolmanneksi sijoitettu 23-vuotias Jurij Rodionov. Pääsy puolivälierään toisi Virtaselle 20 pistettä ja yli kolme tuhatta dollaria palkintorahaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis