Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Yllätyssiirto NBA:ssa – Kiistelty All Stars -pelaaja vaihtaa maisemaa

Kyrie Irving takamies Brooklyn Nets
AOP

Kyrie Irving siirtyy Brooklyn Netsistä Dallas Mavericksin riveihin.

Brooklyn Netsin supertähti Kyrie Irving siirtyy Dallas Mavericksin riveihin. Asiasta uutisoi muun muassa NBA.

Yllätyskaupassa Irving siirtyy siis Dallasiin ja vaihtokaupassa Brooklyn saa Spencer Dinwiddien ja Dorian Finney-Smithin sekä ensimmäisen kierroksen varausoikeuden ja useampia toisen kierroksen varausoikeuksia.

Irving yllätti koripallomaailman muutamaa päivää aiemmin ilmoittaessaan seuralleen olevansa halukas lähtemään. Uusi seura löytyi nopeasti, joskin miehen uusi osoite on hieman yllättävä.

Vaihtelevaa kautta pelaava Nets on itäisessä konferenssissa parhaillaan neljäntenä. Hyviä otteita esittäneen Irvingin aika Brooklynissa ei ole kuitenkaan ollut pelkkää nousukiitoa. Mies on ollut sivussa valtavan määrän pelejä sitten vuoden 2019 kun hän siirtyi Brooklyniin. Heti ensimmäisellä kaudellaan Brooklynissa Irving oli loukkaantumisen vuoksi sivussa 20 peliä. Kaudella 2020-21 mieheltä jäi välistä 18 peliä, joista 11 henkilökohtaisten syiden takia. Kaudella 2021-22 Irving missasi suurimman osan joukkueensa kauden otteluista kieltäytyessään koronarokotteesta.

Parketilla Irving on kiistatta yksi NBA:n suurimmista tähdistä, eikä miehen lahjakuutta voi kiistää. Siitä kertovat muun muassa myös yksi taskussa oleva NBA-mestaruus Cleveland Cavaliersin kanssa sekä kahdeksan NBA:n tähdistövalintaa.

Kentän ulkopuolella Irving on kuitenkin aiheuttanut kerran jos toisenkin hämmenystä sanomisillaan. Aiemmin tällä kaudella Irving muun muassa kärsi kahdeksan ottelun pelikiellon antisemitistisestä twiitistään.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo