Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

F1-tulokas kertoo mietteitään tallitoveristaan: “Meidän on puhallettava yhteen hiileen”

Alex Albon, Williams
AOP

Formula 1:ssä nähdään tulevalla kaudella kolme uutta tulokasta, kun Logan Sargeant, Nyck De Vries ja Oscar Piastri pääsevät tositoimiin. Williamsille siirtyvä Sargeant hehkuttaa kokeneempaa tallitoveriaan, Alex Albonia.

Logan Sargeant on intoa täynnä ennen F1-kauden alkua.

Debyyttinsä lajin kuninkuusluokassa tekevä jenkkikuski on aiemmin niittänyt menestystä Formula 2:ssa. Carlin Motorsportia edustanut Sargeant valittiin viime kauden päätteeksi vuoden tulokkaaksi.

Williamsille siirtynyt Sargeant ajaa tulevalla sesongilla Alex Albonin parina. F1:ssä vuonna 2019 debytoinut Albon on aiemmin edustanut Toro Rossoa ja Red Bullia, joten hän on Sargeantiin verrattuna kokenut kuljettaja.

Sargeant kertoo mietteitään tiimitoveristaan.

– Albon ei ole sinällään antanut mitään vinkkejä kilpailemiseen. Ehkä hän haluaa pitää parhaat niksit omana tietonaan! Hän on kuitenkin osoittanut olevansa todella hyvä tiimipelaaja, joka ajattelee jatkuvasti tallin parasta.

– Albon ymmärtää, että parhaiden tulosten saavuttamiseksi meidän on puhallettava yhteen hiileen. Hän on ollut todella avoin ja rehellinen monen asian suhteen. En voisi tulokkaana pyytää parempaa tiimitoveria. Hänestä on ollut paljon apua.

Lähde: FormulaNerds.com

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1