Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Ferrari-pomo uskoo, ettei välit Toto Wolffin kanssa vaikuta mihinkään: “Tarvittaessa olen valmis ottamaan yhteen radan varrella”

Frédéric Vasseur
AOP

Frederic Vasseur ei usko, että hänen hyvät välinsä Mersu-pomo Toto Wolffin kanssa vaikuttavat hänen työhönsä negatiivisella tavalla. Vasseur arvelee, että ystävykset tulevat ottamaan tulevalla kaudella yhteen.

Frederic Vasseur ja Toto Wolff ovat tunteneet toisensa jo vuosia. Muutettuaan Englantiin vuonna 2016, Vasseurilla ei ollut asuntoa, joten hän punkkasi jonkun aikaa Wolffin luona.

Miehet pysyivät hyvissä väleissä silloinkin, kun Vasseur vaihtoi Renaultilta Sauberille. Ennen tulevan kauden alkua mediassa on kuitenkin spekuloitu säilyykö herrojen ystävyys, kun Vasseur toimii ensimmäistä kauttaan Ferrarin tallipäällikkönä.

Ferrari ja Mercedes tulevat suurella todennäköisyydellä olemaan Red Bullin suurimmat haastajat.

Vasseur uskoo, että hyvistä väleistä Wolffin kanssa ei tule olemaan haittaa, vaikka arvelee, että yhteenototkin ovat mahdollisia.

– Uskon, että yleisellä tasolla hyvistä väleistämme on pelkästään hyötyä, mutta meidän täytyy olla viisaita.

– Tiedän, että taistelemme radalla, taistelemme FIA:ssa ja taistelemme Concorde-sopimuksen puolesta. Tätä on Formula 1.

– Olen sitä mieltä, että tiimien välinen yhteistyö on kuitenkin tärkeää. Mutta tarvittaessa olen valmis ottamaan radan varrella yhteen Toton kanssa.

Lähde: PlanetF1

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1