Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Tom Brady paljastaa urheilu-uransa jälkeiset suunnitelmat – miestä odottaa hurja palkkapussi

Tom Brady Buccaneers
AOP

Amerikkalaisen jalkapallon lajilegenda Tom Brady siirtyy pelikentiltä uusiin haasteisiin.

Tom Brady ilmoitti viime viikolla lopettavansa ammattilaisuransa amerikkalaisen jalkapallon parissa. Pelkästään peukaloita pyörittämään miehen ei ammattilaisuran jälkeen tarvitse tyytyä, sillä Bradya odottaa rahakas asiantuntijarooli lajin parissa.

Ihan suoraan seitsenkertainen Super Bowl-mestari ei kuitenkaan pelikentiltä kommentaattorirooliin hyppää. Brady kertoi Colin Cowherdille Fox Sportsin The Herd -ohjelman maanantaisessa jaksossa, että aloittaa kommentaattoriuransa vasta kaudella 2024.

– Yksi asia urallani oli, että halusin olla täysin sitoutunut enkä koskaan halunnut pettää ihmisiä, Brady kertoi The Guardianin mukaan.

– Haluan olla hyvä siinä, mitä teen, ja se vie aina aikaa, strategiaa, oppimista, kasvamista ja kehittymistä. Minulla on niin paljon ihmisiä, joihin voin luottaa ja jotka voivat tukea minua myös siinä kasvussa.

Brady allekirjoitti televisiokanava Foxin kanssa 10 vuoden sopimuksen viime vuoden toukokuussa. Brady päätti tuolloin kuitenkin vielä palata pelikentille ja diili jäi odottamaan. Nyt lopullisen eläköitymispäätöksen myötä huhujen mukaan lähes 375 miljoonan dollarin arvoinen sopimus on taas ajankohtainen.

– Olen rakastanut aikaani jalkapallossa. Se on ehdottomasti uskomaton rakkaus elämässäni. On vaikeaa tehdä tällaisia päätöksiä, mutta nyt on varmasti oikea aika, Brady kertoi lopettamispäätöksestään.

Vielä tulevan sunnuntain Super Bowl-lähetyksessä Bradya ei siis mitä luultavimmin nähdä. Fox välittää tulevana sunnuntaina jo 10. Super Bowl -lähetyksensä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut