Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Valtteri Bottaksella selvät sävelet ensi kaudelle – Vihjasi myös uransa jatkosta: “En ole huomannut pienintäkään merkkiä siitä…”

Valtteri Bottas
AOP

Valtteri Bottas vakuuttaa, että virtaa uran jatkamiseen riittää yllin kyllin. Nastolalainen kertoo ajamisen tuntuvan yhtä hyvältä kuin aina ennenkin ja uskoo vuosien kokemuksen tehneen hänestä paremman kuljettajan.

Toisen kautensa Alfa Romeon puikoissa aloittava Valtteri Bottas lähtee uuteen sesonkiin luottavaisin mielin. Sveitsiläistallin viime kausi oli odotetun haastava ja tiimi jäi kokonaispisteissä kuudenneksi.

Bottas oli Alfa Romeon ykköspilotti, eikä tilanne ole muuttunut mihinkään ennen tulevan kauden alkua.

Nastolalaislähtöinen Bottas kertoo Alfa Romeon tavoitteista tulevalle kisavuodelle ja vakuuttaa, että henkilökohtaisesti virtaa uran jatkamiseen riittää vielä usean vuoden ajaksi.

– Meidän tavoitteemme on nousta taistelemaan paremmista sijoista kuin viime kaudella. Viime vuonna meillä oli liikaa ylä- ja alamäkiä, joten tarvitsemme lisää tasaisuutta tekemiseemme.

– Haaveilen itse myös palkintopallille nousemisesta, joten katsotaan mitä tapahtuu. Tunnen oloni hyväksi ja kuntoni on kohdillaan. Tunnen oloni hyväksi autossa.

– En ole huomannut pienintäkään merkkiä siitä, että suoritustasoni olisi laskenut urani alun jälkeen. Uskon, että olen kehittynyt kokemuksen myötä ja olen varma, että minulla riittää paukkuja vielä useammaksi vuodeksi.

Lähde: Reuters

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1