Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Valtteri Bottas lataa totuuden vuosistaan Mercedeksellä – “Henkisesti todella kuluttavaa aikaa”

Valtteri Bottas Ranskan GP
AOP

Kuten hyvin tiedetään, Valtteri Bottas ajoi Mercedeksellä Lewis Hamiltonin parina vuosina 2017-2021. Suomalainen soitti kakkosviulua näiden vuosien aikana, mutta hyväksyi omien sanojensa mukaan tosiasiat vasta viimeisellä kaudella.

Valtteri Bottaksen ja Lewis Hamiltonin välistä yhteistyötä Mercedeksellä on kuvailtu lähes saumattomaksi.

Mediassa on kerrottu useaan otteeseen, kuinka suomalainen hyväksyi välittömästi roolinsa kakkoskuljettajana Hamiltonin toimiessa Mercedeksen selkeänä lipunkantajana.

Bottas avaa nyt suunsa miesten välisestä kilpailuasetelmasta ja paljastaa, ettei asiat olleet todellisuudessa lähellekkään näin yksinkertaisia. Mies myöntää, että tilanne oli henkisesti todella kuluttava.

– Minulla on todella kilpailullinen luonne, jonka vuoksi tosiasioiden hyväksyminen oli vaikeaa. Myönsin itselleni vasta viimeisen Merdeces-vuoteni aikana, että Hamilton on minua parempi kuljettaja.

– Kaikkien noiden vuosien aikana mietin jatkuvasti, miten voisin päihittää hänet ja miten voisin juhlia maailmanmestaruutta.

– Nuo viisi vuotta olivat henkisesti todella kuluttavaa aikaa. Halusin saavuttaa kaiken välittömästi ja kun niin ei käynyt, oli sitä vaikea hyväksyä.

Nykyään nastolalainen on Alfa Romeon selkeä ykköskuski ja täynnä itseluottamusta ennen uuden kauden alkamista.

Lähde: PlanetF1

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1