Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Emil Ruusuvuori teki selvää jälkeä! – toisella kierroksella luvassa mielenkiintoinen vastus

Emil Ruusuvuori tenniskentällä.
AOP

Suomen miestenniksen ykkösnimi Emil Ruusuvuori aloitti tyylikkäästi Ranskassa pelattavan ATP-turnauksen. Ruusuvuori kaatoi avauskierroksella pitkään suomalaista kiusanneen ruotsalaisvastustajansa. Suomalainen jatkaa toiselle kierrokselle, jossa vastassa odottaa todella mielenkiintoinen vastus Yhdysvalloista. 

Suomen Emil Ruusuvuori aloitti vakuuttavasti sijoitettuna pelaajana Ranskan Montpellierin ATP-250 -tason turnauksen. Ruusuvuori kaatoi avauskierroksella Ruotsin Mikael Ymerin suoraan kahdessa erässä. Ottelun avauserässä Ruusuvuori mursi kahdesti Ymerin syötön ja vei erän 6-4 -lukemin nimiinsä, kun menetti itsekin ottelun ensimmäisen syöttövuoronsa. Toinen erä meni suoraan 6-0 -lukemin suomalaiselle.

Ottelussa Ruusuvuoren ykkössyöttö oli myrkkyä loistavasti palauttavalle ruotsalaiselle. Ruusuvuori syötti ottelussa ykkösen ruutuun reilun 60 prosentin varmuudella ja voitti lähes 70 prosenttia ykkössyötöistään. Ruusuvuori syötti otteluun yhteensä neljä ässää ja vain yhden kaksoisvirheen. Ymerin syöttö oli ottelussa yllättävän tahmea. Ykkössyöttö osui suomalaista paremmin ruutuun, mutta ykkössyötöistä Ymer voitti vain 42 prosenttia.

Ottelun toisessa erässä Ymer voitti omalla syötöllään vain kolme pistettä ja koko erässä yhteensä kahdeksan pallorallia.

Toisella kierroksella Ruusuvuori kohtaa Yhdysvaltain Maxime Cressyn. Cressy kaatoi avauskierroksella 2-0 -erin Sveitsin 26-vuotiaan Antoine Bellierin, joka on ATP-rankingissa sijalla 190. Bellier selvitti tiensä turnaukseen karsintojen kautta. Cressy pelaa syöttö-lentopeliä, eli ykkössyötön onnistuminen on isossa osassa Ruusuvuorta vastaan. Cressy syötti Bellieriä vastaan yhteensä 11 ässää, mutta myös kahdeksan kaksoisvirhettä. Bellier sai kuitenkin vain kolme murtopalloa ottelussa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis