Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Entinen Williams-pomo kommentoi yllättävää lähtöään: “Yhteinen suunnitelmamme oli alusta lähtien…”

F1 Monacon GP
AOP

Jost Capito sai pestin Williamsilla vuonna 2020, mutta jätti työnsä viime kauden jälkeen. Tämä tuli monelle formulafanille yllätyksenä, mutta tallin sisällä tiedettiin, ettei yhteistyö ole pitkäkestoinen.

Williamsilla puhaltaa uudet tuulet ennen tuoreen kauden alkamista. Vain kaksi vuotta mukana ollut Jost Capito pakkasi laukkunsa ja tiimin uudeksi tallipäälliköksi nimitettiin Mercedeksellä pitkän uran tehnyt James Vowles.

Moni piti Capiton lähtöä suurena yllätyksenä, mutta mies itse kertoo, ettei roolin pitänyt alunperinkään olla kovinkaan pitkäkestoinen.

– Yhteinen suunnitelmamme oli alusta lähtien, että teen tätä kahden, korkeintaan kolmen vuoden ajan.

– Keskustelimme kauden päätyttyä siitä, mikä olisi oikea ratkaisu tallin tulevaisuuden kannalta ja päädyimme yhdessä siihen lopputulokseen, että on aika tehdä vaadittavat muutokset. Minun oli aika lähteä.

Williamsille Capiton kanssa samaan aikaan saapunut Sven Smeets kommentoi omalta osaltaan tilannetta.

– Tuntui hieman oudolta nähdä hänen lähtevän. Hän on kuitenkin 64-vuotias, joten tiesin, ettei hän tule jatkamaan täällä ikuisesti. Olen itse edelleen mukana, sillä haluan olla mukana auttamassa tätä tallia nousemaan huipulle.

Lähde: PlanetF1

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1