Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Koripallo

Korisliiga-legenda Timo Heinonen ylsi ennennäkemättömään saavutukseen

Timo Heinonen laitahyökkääjä Helsinki Seagulls
AOP

Miesten Korisliigan Helsinki Seagullsin laitahyökkääjä Timo Heinonen on saavuttanut ensimmäisenä miesten Korisliigan pelaajana 800 runkosarjaottelun rajapyykin.

Miesten Korisliigan Helsinki Seagullsin laitahyökkääjä Timo Heinonen sai 800 miesten Korisliigan runkosarjaottelua täyteen viime lauantaina, kun Seagulls haki makoisat vieraspisteet Kataja Basketilta. Tuohon määrään ei ole yksikään toinen pelaaja Suomessa yltänyt. Lähinnä on Antero Lehto, jolla on pelattuna 760 runkosarjaottelua.

Heinonen aloitti pääsarjauransa 20. tammikuuta 2000 kun hänen kasvattajaseuransa Pussihukat kohtasi Lahden. Menossa on nyt siis 24. pääsarjakausi. Sinä aikana mies on upottanut 7 294 pistettä ja ottanut 3 137 levypalloa. Yhden ottelun ennätyksistä mainittakoon 40 pistettä, 14 levypalloa ja kahdeksan blokkia.

Heinonen on edustanut mittavan uransa aikana kasvattajaseuransa PuHun lisäksi ToPoa, KTP:tä ja Seagullsia.

Heinosen palkintokaapista löytyy kolme SM-hopeaa, seitsemän SM-pronssia ja kolme Suomen Cupin mestaruutta. Heinonen on valittu vuoden 6. pelaajaksi (2019), kehittyneimmäksi (2008) ja kahdesta vuoden puolustuspelaajaksi (2006 ja 2010). Kun pudotuspeliottelut lasketaan mukaan, Heinosella on vyöllään 955 Korisliiga-ottelua.

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Koripallo