Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Miesten Korisliigassa väkivaltainen välikohtaus – Toinen osapuoli nosti kytkintä

Nick Stampley laitahyökkääjä Korihait
AOP

Suomen Koripalloliiton kurinpitopäällikkö Tero Kankaanpää on määrännyt miesten Korisliigan Korihaiden Nick Stampleylle ja Tapiolan Hongan Malcolm Duvivierille varoitukset.

Miesten Korisliigan Korihait-Honka-ottelun erotuomari teki raportin Korihaiden pelaajan Nick Stampleyn ja Hongan pelaajan Malcolm Duvivierin käytöksestä välittömästi ottelun jälkeen joukkueiden kättelyssä. Kättelyssä pelaajien välillä on ollut epäasiallista sananvaihtoa ja tönimistä, jonka seurauksena erotuomarit ja joukkueiden muut pelaajat ovat estäneet fyysisen kontaktin mahdollisen jatkumisen.

Kurinpitopäällikkö Tero Kankaanpää katsoo pelaajien provosoineen toisiaan ottelun päättymisen jälkeen kättelytilaisuudessa sanallisesti ja käyttäytyneen aggressiivisesti. Duvivier on tönäissyt Stampleytä ja Stampley on tämän jälkeen pyrkinyt aggressiivisena kontaktiin Duvivierin kanssa. Tuomareiden ja pelaajien väliintulo on estänyt vakavamman yhteydenoton.

– Kokonaisuutena voidaan katsoa, että molempien pelaajien käytös on ollut raportin mukaisessa tilanteessa ilmeisen epäurheilijamaista, mutta on vielä varoituksella sovitettavissa.

– Edellä olevan perusteella kurinpitopäällikkö määrää Korihaiden Stampleylle ja Hongan Duvivierille varoituksen, Suomen Koripalloliiton tiedotteessa todetaan.

Duvivier häipyi Hongasta

Honka tiedotti myöhemmin kurinpitopäätöksen jälkeen, että Duvivierin sopimus on päätetty pelaajan omasta aloitteesta. Helmikuun alkuun asti miesten edustusjoukkueen takakentällä pelannut kanadalainen auttoi joukkuetta 15,4 pisteen, 4,4 levypallon ja 3,8 koriinjohtaneen syötön ottelukeskiarvolla. Viimeiseksi otteluksi Hongassa jäi Duvivierin osalta välikohtaukseen päättynyt Korihait-ottelu.

Duvivierin pelaajaura jatkuu Ranskassa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo