Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Koripallo

Utah Jazzin seurajohdolta vahvistus Lauri Markkasen tulevaisuudesta: “Olemme tehneet sen selväksi”

Lauri Markkanen Utah Jazz
AOP

Utah Jazz on tehnyt selväksi, että se ei ole valmis luopumaan Lauri Markkasesta.

Utah Jazz saattaa olla yksi viime hetken hankintoja NBA:n siirtomarkkinoilla tekevä seura. Jazzille tarjottiin ennen kautta lähinnä heittopussin roolia ja vahvasti rakennusvaiheessa oleva joukkue luottikin, että kauden jälkeen sillä olisi mahdollisuus hyviin varausvuoroihin.

Jazz ei kuitenkaan tyytynyt heittopussin rooliin, vaan kamppailee tosissaan pudotuspelipaikasta. Tämä luonnollisesti on muuttanut seuran taktiikkaa mahdollisten varausten ja siirtojen osalta.

Jazzin seurajohto vakuuttaa kuitenkin, että pudotuspelejä tärkeämpää on vahvan ja yhtenäisen joukkueen rakentaminen.

Miten käy sitten Lauri Markkasen, joka on ollut tällä kaudella keskeinen ja ehdottoman tärkeä osa Jazzin peliä? Jazzin omistaja Ryan Smith, toimitusjohtaja Danny Ainge ja pääjohtaja Justin Zanik ovat tehneet selväksi, ettei seura ole valmis neuvottelemaan siirroista, jotka koskevat Markkasta. Myös tulokaspelaajat Walker Kessler ja Ochai Agbaji jatkavat varmuudella ainakin kauden loppuun Utahissa.

– Se on hyvä kuulla. Se antaa minulle varmasti itseluottamusta siitä, että ihmiset tässä rakennuksessa uskovat minuun, Markkanen kommentoi ESPN:lle.

Vaikka suomalaispelaaja onkin varmuudella ulkona siirtoneuvotteluista, on Jazz avoin keskustelemaan monien Markkasen pelikavereiden tilanteista. Jazz saattaakin olla yksi liigan joukkueista, joka yllättää isoilla siirroilla vielä siirtoikkunan viimeisenä päivänä.

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Koripallo