Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Kamppailulajit

Painoluokkaa ylemmäs noussut Volkanovski uskoo mahdollisuuksiinsa venäläistähteä vastaan: “Löydän aina keinot voittaa”

UFC-mestaruusvyö
AOP

Alexander Volkanovski joutuu hurjan haasteen eteen tulevassa UFC 284-tapahtumassa, kun vastaan asettuu Islam Makhachev. Volkanovski uskoo kuitenkin tietävänsä, millä keinoilla hän pystyy horjuttamaan tulevaa vastustajaansa.

Painoluokkaa ylemmäs nouseva Alexander Volkanovski on monissa ennakkoarvioissa selkeä altavastaaja Islam Makhachevia vastaan. Australialaisjässikkää on kuitenkin erittäin vaikea viedä mattoon, joten luvassa ei liene helppo iltapuhde kummallekkaan.

Volkanovski puhuu tulevasta vastustajastaan kunnioittavaan sävyyn ja tietää omien sanojensa mukaan mitä tuleman pitää.

– Makhachev ottelee todella viisaasti, eikä ota kehässä turhia riskejä. Tiedämme kaikki, että hän on vahva matossa. Hänen pystyottelutaidoistaan voi olla montaa mieltä, mutta mielestäni hänen kykyjään on aliarvioitu. Se on todella laskelmoivaa, josta hän ansaitsee kiitosta.

– Useimmiten hän ei sorru ylisuorittamiseen. Odotan, että hän on enimmäkseen takajalalla ja odottaa oikeaa tilaisuutta iskeä. Hän osaa pitää oikean etäisyyden vastustajaan. Tälläisissä asioissa hän on hyvä, mutta minä löydän aina keinot voittaa.

– Minun on oltava parhaimmillani ja oteltava järkevästi. Olen tehnyt kotiläksyni, eikä hän pysty yllättämään minua.

Lähde: Fighters Only Magazine

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Kamppailulajit