Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Suomalainen amerikkalainen jalkapallo saa merkittävää näkyvyyttä: “Olemme todella innoissamme jatkosopimuksesta”

Vaahteraliiga amerikkalainen jalkapallo
AOP

Amerikkalaisen jalkapallon pääsarjojen suorat ottelulähetykset näkyvät Ruudussa kauteen 2025 saakka. Suomen Amerikkalaisen Jalkapallon Liitto ja Sanoma Oyj:n Nelonen Media ovat käyttäneet aiempaan yhteistyösopimukseen sisältyvän jatko-option kausia 2024 ja 2025 koskien.

Amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliigan, Naisten Vaahteraliigan sekä miesten I-divisioonan kotimaiset lähetysoikeudet säilyvät Sanoma Oyj:n Nelonen Medialla kauden 2025 loppuun saakka. Suoratoistopalvelu Ruutu lähettää kaikki amerikkalaisen jalkapallon pääsarjojen ottelut suorina lähetyksinä ja lisäksi jokaisen vaahteraliigakierroksen avausottelu tarjoillaan vapaasti katsottavana ISTV:ssä.

Suomen Amerikkalaisen Jalkapallon Liiton Roope Noronen on tyytyväinen amerikkalaisen jalkapallon suorien lähetysten tarjonnan jatkumisesta Nelonen Median kanavilla.

– Amerikkalaisen jalkapallon suosio suomalaisen urheiluyleisön parissa on ollut vahvassa kasvussa. Nyt solmittu sopimuksemme takaa kesän kovinta kontaktipeliä suorina lähetyksinä Ruudun täydeltä kolmen seuraavan kauden ajan.

– Olemme todella innoissamme jatkosopimuksesta. Pitkään jatkunut yhteistyö SAJL:n kanssa on ottanut askeleita eteenpäin, ja amerikkalainen jalkapallo on loistava palanen Ruudun kotimaisen palloilun pakettia, Nelonen Median urheilupäällikkö Tuomas Saarela kommentoi.

Kaudella 2022 Ruudussa tarjoiltiin peräti 105 amerikkalaisen jalkapallon ottelua suorina lähetyksinä suomalaiselle urheilukansalle. Vuoden 2022 Ruudun katsotuin ottelu oli naisten MM-kisojen Suomi-USA peli elokuun alussa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut