Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Pesäpallo

Superpesis saa uuden merkittävän lippuyhteistyökumppanin: “Yhteistyön avulla pystymme nousemaan uudelle tasolle palveluissa”

Superpesis
AOP

Superpesis ja Ticketmaster Suomi Oy ovat sopineet yhteistyöstä, jossa Ticketmaster Suomi toimii Superpesiksen virallisena lipunmyyntikumppanina.

Suomen Pesäpalloliiton tiedotteen mukaan Ticketmaster Suomi Oy ja Superpesis kehittävät yhdessä Superpesiksen digitaalista asiakaskokemusta lipunmyynnin ja kausikorttien saralla. Superpesikselle tuotetaan käyttöön kausikorttiapplikaatio, joka mahdollistaa pesäpallofaneille sujuvan kausikorttikokemuksen.

– Hienoa päästä yhdessä Ticketmasterin kanssa kehittämään pesäpalloyleisölle sujuvia ja monipuolisia lippupalveluita. Yhteistyön avulla pystymme nousemaan uudelle tasolle palveluissa, joista on varmasti hyötyä niin lipunostajille kuin seuroillekin, Pesäpalloliiton toiminnanjohtaja Vesa Rämet riemuitsee.

Sovellus yhtenäistää Superpesiksen asiakaskokemusta, datan käsittelyä sekä brändiä. Sovellus toimii Superpesikselle myös markkinointialustana. Yhtenäistetty lipunmyyntidatan keruu ja analysointi mahdollistaa Superpesiksen palveluiden kehityksen niin ennakkolipunmyynnissä kuin ottelutapahtumissa.

Niin ikään keskitetty ottelulipunmyynti yhtenäistää sarjan brändiä ja tuo joukkueiden lipunmyynnin löydettävyyden uudelle tasolle. Mukana lipunmyyntikumppanuudessa kaudesta 2023 alkaen ovat miesten joukkueista Sotkamon Jymy, Joensuun Maila, Seinäjoen JymyJussit, Koskenkorvan Urheilijat, Pattijoen Urheilijat, Kempeleen Kiri sekä Alajärven Ankkurit.

Myös vuosittain järjestettävän Itä-Länsi-pesäpallotapahtuman liput ovat myynnissä Ticketmasterilla.

– Olemme todella vaikuttuneita lajin suosiosta ja potentiaalista nousta vieläkin korkeammalle tasolle lähitulevaisuudessa kaiken kansan suosikkilajina. Odotamme innoissamme kauden 2023 starttia Superpesiksen virallisena lipunmyyntikumppanina.

– Tulevan viisivuotiskauden aikana panostamme lipunmyyntikumppanuuden myötä Superpesiksen digitalisointiin. Kehitämme Superpesikselle moderneja digitaalisia palveluita mahdollistaen ottelutapahtumien tarjonnan ja sujuvuuden parantamisen kokonaisvaltaiseksi elämykseksi, Ticketmaster Suomen Senior Director Petri Lehtoranta sanoo.

Pesäpallo kasvattaa suosiotaan kotimaisella urheilukentällä

Suomen kansallislaji pesäpallo on kotimaisella urheilukentällä suosittu ja arvostettu laji. Superpesis on Suomen korkein pesäpallon sarjataso. Miesten sarjassa pelaa 13 joukkuetta ja naisten sarjassa 12 joukkuetta.

Superpesiksen kausi ottaa varaslähdön 22.‒23.4.2023 Fuengirolassa. Kausi käynnistyy hallitsevan Suomen mestarin Vimpelin Vedon kohdatessa sarjanousija Alajärven Ankkurit kotimaassa äitienpäiväviikolla 11.5.2023. Naisten Superpesiskausi käynnistyy 13.5.

Superpesiksen kausikorttimyynti käynnistyy Ticketmasterin verkkokaupassa keväällä 2023. Verkkokaupassa myydyt kausikortit siirretään sovellukseen ennen kauden alkua. Kortit ovat käytettävissä sovelluksessa kauden alkaessa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Pesäpallo