Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Muut

Viaplay vahvistaa asemaansa urheilun suoratoistajana Suomessa – Nyt vuorossa legendaarinen suomalainen menestyslaji

MotoGP moottoripyöräsarja
AOP

Viaplay Group on hankkinut MotoGP-moottoripyöräsarjan yksinoikeudet Suomessa. Elisa Viihde Viaplayssa tullaan näkemään vuosittain jopa 400 tuntia maailman johtavaa moottoripyöräilysarjaa vuoteen 2028 asti.

MotoGP-moottoripyöräsarjalla on erittäin laaja maailmanlaajuinen fanikunta, ja laji on erittäin suosittu myös suomalaisten moottoriurheilufanien keskuudessa. Uusi sopimus vahvistaa Viaplay Groupin asemaa maailmanluokan moottoriurheilun suoratoistokotina.

Viaplayn oikeuksiin Suomessa kuuluvat jo ennestään muun muassa Formula 1 -lähetykset, INDYCAR-sarja, Formula 2 ja Formula 3 -sarjat, NASCAR, Porsche Supercup, IMSA Series, Nürburgring 24 Hours, Ferrari Challenge ja DTM.

Vuoden 2023 FIM MotoGP -kausi käynnistyy 26.3. Portugalin Portimaosta. Kausi sisältää 21 kisaa 18 eri maassa päättyen 26.11. ajettavaan Espanjan Valencian kisaan. Viime kaudella MotoGP-luokan maailmanmestaruuden voitti Ducatin tallissa ajava Francesco Bagnaia.

Elisa Viihde Viaplay näyttää kisat ja aika-ajot suomenkielisellä selostuksella. Osa kisoista näkyy myös V sport -kanavilla. FIM MotoGP -sarjan lisäksi Elisa Viihde Viaplay näyttää suorana myös Moto2- ja Moto3-luokkien kisat.

Peter Nørrelund, Viaplay Groupin Chief Sports Officer, on innoissaan MotoGP:n saapumisesta Viaplayhin.

– MotoGP:n maailmanlaajuinen suosio kiihtyy lähes yhtä nopeasti kuin kisapyörät. Tuleva 75. kausi tavoittaa enemmän faneja kuin koskaan ja katseet ovat jälleen Bagnaiassa – Italian suurimmassa MotoGP-tähdessä sitten legendaarisen Valentino Rossin.

– Viaplay on maailman parhaan nelipyöräisen moottoriurheilun koti, joten parhaiden kaksipyöräisten lisääminen valikoimaan on luonnollinen askel ja hieno uutinen katsojillemme ympäri Pohjoismaita.

Alex Arroyo, Head of Media Rights for MotoGP, jakaa Nørrelundin innostuksen.

– Olemme todella iloisia voidessamme jatkaa sopimustamme Viaplayn kanssa vielä kuudella kaudella ja nähdä kumppanuutemme laajenevan Ruotsista, Norjasta ja Tanskasta myös Suomeen ja Islantiin. MotoGP siirtyy uuteen aikakauteen vuonna 2023, kun MotoGP Sprint debytoi jokaisessa tapahtumassa ja meillä on enemmän kilpailuja (21) kuin koskaan aikaisemmin.

– Olemme iloisia, että fanimme Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Suomessa ja Islannissa voivat nauttia kisoista niin laadukkaasti ja helposti Viaplayssa.

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Muut