Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Koripallo

Viimeinenkin Brooklyn Netsin “kolmesta suuresta” siirtyy toisaalle NBA:n yllätyskaupassa

Kevin Durant laitahyökkääjä Brooklyn Nets
AOP

NBA:n supertähtiin kuuluva Kevin Durant siirtyy yllätyskaupassa Brooklyn Netsistä Phoenix Sunsiin.

NBA:n siirtoikkunan takarajan lähestyessä saatiin tieto yllätyskaupasta: Brooklyn Netsin supertähti Kevin Durant siirtyy Phoenix Sunsin riveihin.

Asiasta uutisoi muun muassa ESPN, jonka mukaan jättikaupassa Nets vaihtaa Durantin ja TJ Warrenin Phoenixin Mikal Bridgesiin, Cam Johnsoniin ja Jae Crowderiin sekä peräti neljään ensimmäisen kierroksen varausoikeuteen.

13-kertainen NBA:n All-Stars pelaaja Durant oli viimeinen Netsin “kolmesta suuresta”, joiden johdolla joukkueen oli määrä taistella mestaruuksista. Mestaruuksia ei ole kuulunut ja kaikki kolme supertähteä ovat nyt siirtyneet muihin maisemiin. James Harden siirtyi 2022 Philadelphia 76ersiin ja Kyrie Irving vain muutama päivä sitten yllätyssiirrossa Dallas Mavericksiin.

Polvivamman vuoksi sivussa tammikuun alusta lähtien ollut Durant on ollut vielä 34-vuotiaanakin osa NBA:n eliittiä. Kaksinkertainen NBA-mestari on pussittanut lähes 30 pistettä ottelua kohden tällä kaudella.

Phoenix ei ole voittanut koskaan NBA-mestaruutta vaikka onkin pelannut finaaleissa kolmesti – viimeisimpänä kaksi kautta sitten Milwaukee Bucksia vastaan. Durantin liityessä seuraan, on joukkue kuitenkin tähtiensä Devin Bookerin sekä Deandre Aytonin johdolla jälleen vahva mestariehdokas.

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Koripallo