Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Mari Ederin MM-kisojen päämatka penkin alle: “Nyt harmittaa”

Mari Eder Kontiolahdella.
AOP

Mari Ederin päämatka ampumahiihdon MM-kisoissa ei sujunut odotusten mukaisesti.

Mari Ederin pikamatka ampumahiihdon MM-kisoissa ei sujunut odotusten mukaisesti. Eder lähti 7,5km pikakilpailuun ensimmäisellä lähtönumerolla. Kilpailu ei tuonut kuitenkaan toivottua tulosta ja suomalainen oli kilpailussa 69.

Eroa voittajaan, Saksan Denise Hermann-Wickiin kertyi lopulta hieman reilu 3 minuuttia. 60 parhaan ulkopuolelle jääminen tarkoittaa, ettei Eder pääse mukaan sunnuntain takaa-ajoon. Suomalainen oli luonnollisesti pettynyt päivän tulokseen.

– Kokonaisuutena oli tosi vahva epäonnistuminen. Nyt harmittaa. Tämä vaikuttaa koko kisoihin. Nyt menee takaa-ajo ohi. Melkein yhteislähtökin menee ohi, pettynyt Eder kertoi Yle Urheilun haastattelussa kisan jälkeen.

Myös paikka yhteislähtökilpailussa on nyt vaarassa. MM-kilpailut päättävään yhteislähtökilpailuun pääsee automaattisesti maailmancupin 15 parasta urheilijaa. Tästä joukosta Eder putoaa niukasti ulos, sillä suomalainen on parhaillaan maailmancupissa sijalla 17.

Loput 15 hiihtäjää yhteislähtöön valitaan MM-kisamenestyksen myötä. Perjantain pikakilpailun heikko tulos vaikeuttaa siis osaltaan ikävästi Ederin mahdollisuuksia.

– Olin ensimmäisiä, jotka putosivat yhteislähdöstä pois. Nyt kun tuli epäonnistuminen, sekin kisa vaikuttaa huonolta, Eder summasi.

Ederin hiihto sujui sekaviestiä paremmin, mutta erityisesti ampumapaikalla suomalaisella oli vaikeuksia. Eder ampui kilapilussa yhteensä viisi ohilaukausta: kaksi makuupaikalta ja kolme pystypaikalta.

– Fyysisesti oli parempi päivä. Ensimmäinen ja toinen kierros tuntui hyvältä. Viimeisellä kierroksella tuntui väkisinkin sakkokierrokset. Siinä tuli kuitenkin 750 metriä ylimääräistä.

Lähde: Yle Urheilu

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Talviurheilu